2777
2789
عنوان

دوقلو زایی

134 بازدید | 16 پست

سلام دوستان 

من دوقلو خیلی دوست دارم مخصوصا پسر و دختر😍

همسرم خودش دوقلوعه و برادر دوقلو داره 

تو فامیلشون ژن دوقلویی هست اما سمت من کسی نیست

راهی وجود داره که دوقلو بشه؟

از رژیم و خوراکی بگیر تا ببخشید رابطه زناشویی و..

و اینکه قبل بارداری چه اقداماتی باید انجام داد؟

من تجربه ای ندارم لطفا راهنمایی کنید💖

لایک

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمانید؟چون سمت پدر شوهرم دوقلو زان و سمت مادر شوهرم کسی نیست اما همسرم و برادرش دوقلو هستن

بله عزیزم 

ممکنه هفت نسل قبل تر تو ژن مادرشوهرتون بوده باشه 

دوقلو بودن به ژن مادر ربط داره نه پدر 

و اینکه با ای وی اف میشه دوقلو داشت 😅

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
بله عزیزم ممکنه هفت نسل قبل تر تو ژن مادرشوهرتون بوده باشه دوقلو بودن به ژن مادر ربط داره نه پدر و ا ...

ای بابا😢دوست ندارم سمت ای وی اف برم تا جایی که میشه میخوام با رژیم و خوراکی و یا رابطه درست بشه  

ای بابا😢دوست ندارم سمت ای وی اف برم تا جایی که میشه میخوام با رژیم و خوراکی و یا رابطه درست بشه

عزیزم اصلا به خوراکی و رابطه ربط نداره فقط و فقط ژنتیکه ولی با ای وی اف تو آزمایشگاه میشه دوقلو کرد  

تازه دوقلویی خطرات بارداری رو برای مادر و جنین خیلی بالا میبره یکم ریسک داره 

ما دوقلو تو فامیل زیاد داریم اکثرا بارداری شون سخت بوده 

عزیزم اصلا به خوراکی و رابطه ربط نداره فقط و فقط ژنتیکه ولی با ای وی اف تو آزمایشگاه میشه دوقلو کرد ...

اره میدونم ولی چه کنم خیلی دوست دارم دوقلو😢همسرمم خیلی دوست داره  ممنون از راهنماییت گلم 

اره میدونم ولی چه کنم خیلی دوست دارم دوقلو😢همسرمم خیلی دوست داره ممنون از راهنماییت گلم

اره میدونم چی میگی منم خیلی دوسدارم مخصوصا وقتی دوقلو های فامیل نگاه می‌کنم کیف می‌کنم😍😁 

ولی مهم ترین چیز سلامت بچه اس 

امیدوارم خودت هم تو ژنت دوقلویی باشه🩷😍😅از کجا معلوم شاید تو نسل خودت هم باشه

مطمانید؟چون سمت پدر شوهرم دوقلو زان و سمت مادر شوهرم کسی نیست اما همسرم و برادرش دوقلو هستن

بله 

دکتر به من گفت دوقلو از ژن مادر هستش 

مواردی هم هست که داروها باعث دوقلو زایی میشه 

مثلا یکی از اقوام 

تنبلی تخمدان داشت 

با دارو و آمپول باردار شد 

دوقلو 

در صورتی که تا نسل قبل خودش و همسرش سابقه نداشتن

بله دکتر به من گفت دوقلو از ژن مادر هستش مواردی هم هست که داروها باعث دوقلو زایی میشه مثلا یکی از اق ...

دارو و امپول دوست ندارم راستش هم میترسم هم اینکه احساس میکنم دستکاری میشه

منم تنبلی تخمدان دارم متاسفانه😔

برای همین از الان شروع کردم اقدامات قبل بارداری رو سوال میکنم که تا چند ماه بعد اقدام کنم

اره شاید درسته حق با شماست خیلی ممنون گلم😍💖

قربونت عزیزم 

مثلا یکی از دوستا من خودش و شوهرش سبزه هستن اصلا چشم رنگی و سفید تو فامیل نداشتن بچه شون چشم ابی و بور شده آزمایش انجام دادن گفتن تو نسل های قبلی یکی چشم ابی بوده جهش ژنتیکی شده😅