2777
2789
عنوان

رفتم نونوا

217 بازدید | 15 پست

فکر کردم دوتا نون  بی صف . چون قبلاً اینجوری بود . بعد رفتم گفتم دوتا میخام کارت من گذاشت سمت دوتایی ها بعد پرسیدم گفتم دوتا بی صف؟ گفت نه  . بعد کارتم گفتم پس بیشتر میخام کارتم گذاشت پشت کارت های دیگه . از وقتی که رفتم و کارتم گذاشت سمت دوتایی تا من پرسیدم و گفتم بیشتر میخام ۳,۴ نفر اومدن و شاطر کارت من گذاشت بعد اون سه چهار نفر . بهشم گفتم گفت نون میخای وایستا تو صف نمیخای کارت بدم برو و اینجوری ۳,۴ نفر نوبت من پایمال شد . بغض کردم گفتم شما اشتباه گذاشتی دوباره حرفش تکرار کرد رفت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه روز داشتم شام میپختم خسته بودم شوهرم گفت بیا بریم برگردیم بعد درست کن هنوزساعت6عصربود رفتیم کارمونو انجام دادیم رفتم تو صف نون وا یی خلوت بود ولی نونوا برا خودش نون کنار میزاشت خیلی گرسنه و خسته وکمر درد شدید داشتم گفتم حداقل 10تا بگیرم گفتبیشتر از 5تا ندارم گفتم چرا زودتر نگفتی اینقدر توصف واینستم گفت من گفتم گفتم شما به نفر آخرکه تقریبا 8تابعد من بود گفتی خلاصه یه پیرزنه اومد با دختر خواهرش آشناشون بود گفت 20تاندارم بدم 18تادارم منم 5 تا نونو برداشتم گفتم همه جا پارتی بازی گفت نهههه منم دگه اومدم با اون حال خسته قرمه سبزی هم پختم طرفم شستم