2777
2789

خانما من تازه عروسی کردم و فعلا هم بچه نمیخوام ولی شوهرم عاشق بچه اس

من به شددددددت از زایمان طبیعی میترسم

سزارین هم بخاطر جای رد بخیه و اون فشاری که به شکم میارن وحشت دارم

زایمان طبیعی خیلی سخته؟؟؟؟؟

وای وحشت دارم از زایمان

حرفات اعتبارشو از دست میده وقتی با رفتارات هماهنگی نداره، حالا هی بشین قصه بگو! 

منم از دوتاش میترسم

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(دورِ فلکی یکسَره بر مِنْهَجِ عدل است خوش باش که ظالم نَبَرد راه به منزل )  (حافظ)                                                               هروقت یاد گرفتین که آدما مثل هم نیست و طرز تفکرات ،عقاید،طرز گفتار ها،سلایق،طریقه زندگی کردن ها ، ساعت خوابها،خانواده ها و فرهنگها باهم تفاوت دارن ، اونوقت به خودتون اجازه بدین توی جاهای عمومی شرکت و اظهار نظر کنین👌با تشکر فراوان 🌹🌈

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین من تجربه هر دو زایمانو دارم فقط بهت میگم سزارین کن  تمام سمت طبیعی نروووووو

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

هیچکدوم ترس ندارن

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

تجربه ی طبیعی ندارم ولی سزارین هم به اندازه ی طبیعی درد داره 

من که تا ده روز خیلی شکمم درد میکرد اصلا به پهلو نمیتونستم بخوابم و با شیاف سرپا بودم تا یک ماه هم به خودم نیومده بودم هنوز

وای منم

منکه نزدیکش هم هستم تو که هنوز وقت داری 🙄😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(دورِ فلکی یکسَره بر مِنْهَجِ عدل است خوش باش که ظالم نَبَرد راه به منزل )  (حافظ)                                                               هروقت یاد گرفتین که آدما مثل هم نیست و طرز تفکرات ،عقاید،طرز گفتار ها،سلایق،طریقه زندگی کردن ها ، ساعت خوابها،خانواده ها و فرهنگها باهم تفاوت دارن ، اونوقت به خودتون اجازه بدین توی جاهای عمومی شرکت و اظهار نظر کنین👌با تشکر فراوان 🌹🌈

قطعا سزارین..هرچند خودم طبیعی بدون درد بودماما از وقتی فهمیدم چقدر خطرناک بوده برای بچه، به هیچکی تو ...

چجوری بدون درد؟

حرفات اعتبارشو از دست میده وقتی با رفتارات هماهنگی نداره، حالا هی بشین قصه بگو! 

اگر پزشک خوبی انتخاب کنی رد بخیه اصلا نمیمونه. من دکترم عالی بود هم رد بخیه نموند هم اسیبی به شکمم ن ...

منم از دکترم خیلیا تعریف میکنن 

بخاطر همین از وقتی رفتم پیشش حالا یکوچووولو بهتر قبل شدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40