2777
2789

یعنی دریغ از ی خواستگار دوتاشونم از خونه وسط روستا بیرون نمیان اصن هم باهم نمیسازن یکسر دعوا اصن ازدواجی هم نیستن مادرم از دستشون دیونه شده دعای چیزی نذری هست بخونیم 

خب وقتی از خونه بیرون نمیان. مردم چه جوری ببیننشون برای پسر فامیل؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اخلاق و دیده شدن خیلی مهمه 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

خوب چیکار کنم اصن نمیرن بیرون بابام هم نداره که

خودشون باید بخوان دیگه..

اگه دوس دارن شوهر کنن یا باید یکی ببینشون یا ب یه نفر معرف بسپارین براشون کسی رو پیدا کنه

هَنوزَم زِمِستون بِ یادِت بَهاره...🥺🍃

ی راه عالی بهت میگم 

اولین شرطش اینه که اصلا ب کسی نباید بگی کسی نباید مطلع بشه حتی نزدیکترین آدم بهت 

باید بین خودت و خدای خودت مثل ی راز بمونه 

و اگه هم کنار اسم اونا برا منم اینکارو میکنی ک خدا خیر دنیا و آخرت نصیبتون کنه ان شاءالله 

حالا میتونی چ ب صورت گروهی یا تکی ختم صلوات ب نیت ازدواج و خوشبخت شدنشون بگیری نفری ۱۰۰صلوات 

اگه شرطشو رعایت کنی ب امید خدا خیلی سریع جواب میگیری 

(اسم خودم زینب و ۳۵سالمه) 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

ی راه عالی بهت میگم اولین شرطش اینه که اصلا ب کسی نباید بگی کسی نباید مطلع بشه حتی نزدیکترین آدم بهت ...

باورت نمیشه من آذر یا دی ماه ۴۰۳ بود برا دوتا از دوستام توی ختم صلوات  دسته جمعی شرکت کردم جفتشون اسفندماه عقد کردن 

تا الان بهشون نگفتم و بیخبر هستن و حتی خانوادمم خبر ندارن ک من براشون ختم برداشتم 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

ی راه عالی بهت میگم اولین شرطش اینه که اصلا ب کسی نباید بگی کسی نباید مطلع بشه حتی نزدیکترین آدم بهت ...

دعای نادعلی که میخوندم نتیجه نمیگرفتم ان شاءالله  بزودی بختت باز بشه  خیر دنیا و اخرتو ببری مثلا چند تا صلوات و تا چند روز بخونم