2777
2789
عنوان

گواهینامه

162 بازدید | 14 پست

جلسه دهمه کلاس رانندگیمه دو جلسه مونده و رانندگیم اغتضاااح مطمئنم قبول نمیشم خیلی بدم . یکم از تجربیاتتون بهم بگین توصیه ای ندارین ؟ خیلی دپرسم فک میکردم تا الان راه بیوفتم ولی نه هیشکیم ندارم باهام تمرین کنه فک میکنم ملا همینجا بیخیالش بشدن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش منم از آموزشگاه هیییچی یاد نگرفتم. تنها چیزی ک از مربی اونجا یادمه این بود 

نیییییش نیییییش 

داریم با 20 تا میریم باز میگفت نیش ترمز

خلاصه بابام هی باهام تمربن کرد گذاستم وسط جاده گفت دنده کشی کن تا دنده پنج از رو صدا موتور 

اگه میتونی ب پدرت یا برادرت یا دوس پسری کسی بگو دو سه روز مدام باهات تمربن کنند قبل آزمون 

تجربه من اینکه باید استرس نداشته باشی

اگه ریلکس و با اعتماد به نفس رانندگی کنی افسر ازت ایراد های کوچیک رو چشم پوشی میکنه و قبولت میکنه

ولی اگه ببینه استرس داری و به فرمون چسبیدی با یه اشتباه کوچیک ردت میکنه

خب اگه خودتون ماشین دارین به داداش بابات یا اگه متاهلی به شوهرت بگو اگرنه خواهری دوستی هرکی کلا اگه میتونی برو باهاشون تمرین کن یادت بدن  اگر کسی نبود تو همون آموزشگاه پول بده بازم چن جلسه اضافه بردار کلاس برو تمرین کن تا یاد بگیری عزیزم

کاربری اولم به دلیل شناسایی تعلیق شد 🖤 نام کاربریم هرکی جوجو ممدو بشناسه تو اینستا میدونه یعنی چی😁😂این روزا خیلی اوضاعم داغونه زندگیم بهم ریخته حال و احوالم چندان تعریفی نداره میشه واسه حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستین 🥀

من تجربه ندارم ولی 

سعی کن تنهایی بدون ماشین تمرین کنی و با خودت مراحل رو مرور کنی حتی مراحل بنویس بعد برو تمرین با ماشین 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
تجربه من اینکه باید استرس نداشته باشیاگه ریلکس و با اعتماد به نفس رانندگی کنی افسر ازت ایراد های کوچ ...

استرس ندارم زیاد ولی اعتماد بنفسم ندارم  باید روش‌کار کنم مرسی

من از تو بدتر بودم آموزشگاه هیچی یاد نگرفتم شوهرمم میگفت تو نمیتونی و این منو به لجبازی وادار میکرد راننده که شدم حتی ورق در جلوی ماشین رو کندم عوضش با تمرین راننده شدم فقط خودم تونستم چون یکی بغل گوش ادم هی هشدار بده گیج میشی بدتر من خودم تنهایی همه چیی رو امتحان کردم. 

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
خب اگه خودتون ماشین دارین به داداش بابات یا اگه متاهلی به شوهرت بگو اگرنه خواهری دوستی هرکی کلا اگه ...

باید همون اموزشگاه کلاس بردارم هیشکیو ندارم ولی هزینه ش خیییلی رفته جلسه ای ۶۴۰ شده الان   از طرفی فکر نمیکنم کارسازم باشهه  .  ادم باید عر روز تمیرن کنه بنظرم

من از تو بدتر بودم آموزشگاه هیچی یاد نگرفتم شوهرمم میگفت تو نمیتونی و این منو به لجبازی وادار میکرد ...

دقیقا فک میکنم تا ماشین نخرم نمیتونم راننده بشم با این کلاسای محدود