2777
2789
عنوان

حالم دلم هيچوقت خوب نشد

322 بازدید | 25 پست

سلام دخترا امیدوارم حالتون خوب باشه 

راستش من ۲۱ سالمه و دانشجوام و کارم دارم نزدیک ۳ سال با یه پسر حرف زدم آخرش رفت با یکی دیگه ازدواج کرد و من داغون شدم هيچوقت حال دلم خوب نبود حس میکنم یه چیزی کم دارم میخوام ازدواج کنم تشکیل خانواده بدم ولی کسی به دلم نمیشینه الان یکی هست میگه ۶ ماه حرف بزنیم بیام جلو ولی هیچی نداره و طبقه بالای باباشو داره کار میکنه ولی من اونجا نمیرم باید بشینیم ۲ سال قسط وام بدیم تا تموم بشه یکیم هست از شمال برام خاستگار اومده گل فروشه و اوضاع مالیش اوکیه ولی من تبریزم و دوره اینه هر کی اومده از این دو حالت نبوده یا که سنش زیاد بوده تورو خدا الکی نیاین بگین شوهر چیه و این حرفا من بعد ۳ سال حرف زدن تموم رویاهام برنامه ریزی هام خراب شدن میخوام ازدواج کنم زندگیمو تشکیل بدم حالم خوب نیس مثل یه خواهر راهنماییم کنین🙂🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باز خوبه تو خواستگار داری 

من از تو بزرگترم بند بند وجودم میخواد خانواده تشکیل بدم ولی هیچ خواستگاری ندارم

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 

تو الان دلت پیش اونه چشمت دنبال اونه اول اونو یکم کمرنگ کن تو زندگیت چون اگه ازدواج کنی به اون طرف خیانت میشه چون بدون هیچ حسی باهاش ازدواج می‌کنی یکم خودتو جمع و جور کن من تو حال تو بودم کامل میفهمم چه حالی داری

هرچقدم حال بدتو نگه داری بهتر نمیشی اول خودتو بهتر کن بعد ازدواج کن

آخه حقیقت اینه حال دلم هيچوقت خوب نمیشه تو دلم میگم اگه ازدواج کرده بودم اوضاع زندگیم از این بهتر بود من ناخنکارم درسمم کنارش میخونم ولی حس میکنم از زندگی عقب موندم نمیدونم این چه حسیه اخه😞

حقیقت اینه سنت هنوز کمه برای ازدواج

خواهرانه منم همینو بهت میگم

بنظرم تحت مشاوره باش روی خودت کار کن. تجربه کسب کن مهارتهاتو بالا ببر

واقعا خواهر خودم بود هم همینو میگفتم

باز خوبه تو خواستگار داری من از تو بزرگترم بند بند وجودم میخواد خانواده تشکیل بدم ولی هیچ خواستگاری ...

عزیزمم از ته دلم از خدا میخوام بخت همه جوونا رو باز کنه حس میکنم آدم زندگی خودشو تشکیل بده خیلی خوبه🥲

تو الان دلت پیش اونه چشمت دنبال اونه اول اونو یکم کمرنگ کن تو زندگیت چون اگه ازدواج کنی به اون طرف خ ...

نه دیگه اصلا دوسش ندارم هیچ حسیم بهش ندارم ولی وقتی فکر می‌کنم رفته زندگی خودشو تشکیل داده و من اینجوری موندم حالم بد میشه منم دوس دارم ازدواج کنم زندگیمو شروع کنم ولی انگار قسمت نیس😔