2777
2789
عنوان

ب نظرتون جنسیت بچه چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 37 پست
ببخشید شما چه آزمایشی دادی معلوم کرد ؟

گلی بهش میگن ازمایش تعیین جنسیت دیگه بری دکتر خودش مینویسه تقریبا ۷ تومنی هزینشه 

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون مادرت 😑😐

این آزمایشو از ده هفته به بالا انجام میدند. زمانی که DNA جنین وارد خون مادر شده باشه

سلفری فرق میکنه این آزمایشی که من رفتم فقط به خاطر تعیین جنسیت بود تو سلفری مشکلات مادرزادی جنین هم برسی میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون مادرت 😑😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلفری فرق میکنه این آزمایشی که من رفتم فقط به خاطر تعیین جنسیت بود تو سلفری مشکلات مادرزادی جنین هم ...

نه عزیزم. همینه توش کروموزوهای جن سی هم بررسی میشند و تعیین جنسیت هم انجام میشه. اصلا آزمایش دیگه نداریم. DNAآزاد جنین داخل خون مادر بررسی میشه. یه آزمایش خونه

من براش درس خوندم خواهرم مرکز ژنتیک داره میدونم دارم چی میگم :)

نه عزیزم. همینه توش کروموزوهای جن سی هم بررسی میشند و تعیین جنسیت هم انجام میشه. اصلا آزمایش دیگه ند ...

کاش جواب آزمایشم پیشم بود عکسشو می‌فرستادم شما میگی بالای ده هفته آزمایش و میگیرن من ۷ هفته و دوروز رفتم دکتر گف بالای هفت هفته نمیشه باید زود آزمایش بدی وگرنه باید بمونی ۱۰ هفته آزمایش سلفری بدی فقط هم تو جواب زده جنسیت با احتمال ۹۸ درصد پسر همین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون مادرت 😑😐

کاش جواب آزمایشم پیشم بود عکسشو می‌فرستادم شما میگی بالای ده هفته آزمایش و میگیرن من ۷ هفته و دوروز ...

بهترین زمانش بله ده هفته هست که مطمئنیم به اندازه کافی میشه جداسازی انجام داد

تو برگه آزمایشت ببین بقیه‌ی کروموزومها بررسی نشدند؟؟ فقط ایکس و وای بوده؟؟؟ chromosome

اگر برای همچین آزمایشی ازت هفت تومن گرفتند سرت کلاه گذاشتند چون اینا یکی هست فقط برات بررسی نکردند.

بهترین زمانش بله ده هفته هست که مطمئنیم به اندازه کافی میشه جداسازی انجام دادتو برگه آزمایشت ببین بق ...

رنج قیمت تو شهر ما همینه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون مادرت 😑😐