2777
2789

مثلا مدل موهای شلخته رو دید که یه چتری بلند میریزن روی صورتشون مثلا ابروهاشون دیگه دیده نمیشه تقریبا مو روی صورته یا شما ترجیح میدید فرق یک طرفه باز کنید و با سنجاق فیکس کنید تکون نخوره ؟ بنظرتون کدوم بنظرم تو مدل اول چهره زیبا میشه ولی یکم شلوغ

چای هست اگر مینوشی، من هستم اگر عشق میورزی و راه هست اگر رهگذری ☕️🧘‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جذابیت ربطی به مدل مو نداره که😂😂😂

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

والله من حوصلم نمیگیره موهامو افشون کنم دور صورتم و هی دستم بره رو مرتب کردنش 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

شلوغ با موهای یکم پف کرده و حالت دار روی صورت 

وقتی موها می‌چسبه به سر یا صاف و محکم بسته میشه زیاد جذابیت نداره

😐🤦‍♀️دوستان اینو بفهمید که من فقط دوستدار استادم. خودشون نیستم پس هر خطایی از من دیدید پای خودم بزارید نه ایشون. گر میسر نیست مارا کام او عشق بازی میکنیم  عشق بازی میکنیم با نام او لطفا با شعری ک گذاشتم شوخی های ک درحد شخصیت خودتونه نکنید جنبشو ندارم 😊  یاد بگیریم از روی عکس پروفایل و اسم کاربری همدیگرو قضاوت نکنیم دنیا جا ی قشنگ تری میشه 🌹تو نی نی سایت عاشقا از کسایی قلبشونو شکستن، جاریا از جاریا، خواهر شوهرا از زن داداشا، عروس از مادر شوهرا، مادر شوهرا از عروسا، کاربرا از کارای دیگ، گله میکنن و میگن چقدر بد هستند، الان من موندم این بد های واقعی کجان؟ همه جز خوبا شدن ک... 

مدل دوم زیبایی تو فرانسه بهش میگن زیبایی وحشی 

یعنی به نظرشون مثلاً موی شانه نزده زیبا تر از موی شینیون شده یا صاف و مرتبه 

ممنون میشم لایک نکنید و آقایون هم در خواست دوستی ندن🪳🌷

مدل دوم زیبایی تو فرانسه بهش میگن زیبایی وحشی یعنی به نظرشون مثلاً موی شانه نزده زیبا تر از موی شینی ...

من احساس میکنم وقتی آدم موهاش مرتبه خیلی تمیز دیده میشه چهره و معصوم 

چای هست اگر مینوشی، من هستم اگر عشق میورزی و راه هست اگر رهگذری ☕️🧘‍♀️

من احساس میکنم وقتی آدم موهاش مرتبه خیلی تمیز دیده میشه چهره و معصوم

اوهوم درسته اینم هست. تمیزی آره ولی یکم موها حالت دار باشه قشنگ تره 

مثلاً من روز بعد حموم قشنگ تر میشه قیافه م..

ممنون میشم لایک نکنید و آقایون هم در خواست دوستی ندن🪳🌷