2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی حکایت آشنایی بود، دور و برم زیاد ازین زندگیا دیدم که مامان خودشو وقف بچش میکنه آخرم شوهره میره ...

دقیقا همین طوریه متأسفانه،کاش زن ها ومردا همیشه به هم وفادار باشن

من امروز دیدم ،واقعا دل آ دم برای زن اول کباب میشه،همه تلاشش رو میکنه به چشم شوهرش بیاد ،ولی افسوس.. ...

عزیزم‌ خانومه هم کم بی تقصیر نبود

قرار نیست وقتی خانومی باردار میشه و بعد مادر، خودش رو یادش بره بعد هم همسرشو

اون خانوم خودش رو وقف پسرش کرد اما تو تمام فیلم نشون داد که پسرش از این کار مادرش راضی نیست

بچه ها دوست دارن که پدر مادرهایی شاد داشته باشن پدر مادرهایی که اول همدیگرو دوست داشته باشن اما توی این فیلم مادر خانواده خودش رو همونطور که گفت وقف بچه داری و خونه داری و از این دست مسائل کرده بود حای از نیازهای خودش هم گذشته بود و به یه مادر ضعیف و افسرده تبدیل شده بود 

نمیدانم چرا اینروزها در جواب هر که از حالم میپرسد تا میگویم خوبم چشمانم خیس میشود...

عزیزم‌ خانومه هم کم بی تقصیر نبود قرار نیست وقتی خانومی باردار میشه و بعد مادر، خودش رو یادش بره بع ...

بله همین طوریه،ولی ای کاش مرده همون اول سعی میکرد خانمش رو راهنمایی کنه ،مثل دوتا دوست،چون معمولا خانمها اینجوری هست که حمایتگر بچه هاشون باشن.