2777
2789

من 8 روزه عمل اسمایل پرو کردم برای حذف عینک 

اونجا رو دیوار زده بود بعد 4 روز ازعمل لیزری چشم میشه آرایش کرد 

به نظرتون خطر نداره؟

به من گفت حداقل تا یه ماه ارایش نکن. عملم لازک بود

چهارروز ک خیلی کمه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم هزینه عملت چقد شد؟ و کلا چقد خرج کردی؟

چون چشم من خیلی داغون بود و شماره چشمم بالای 10 بود گف باید این عملو انجام بدم کلا 70 تومن شدش 

کلینیک نور تهران 

بعضیا بیمه داشتن خیلی کم میشد ازش

دختر من لازک کردم دکتر گفت تا6ماه ارایش نکن 

تو چجور بعد هشت روز میخوای ارایش کنی خطرناکه اونم ارایش چشم 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

چون چشم من خیلی داغون بود و شماره چشمم بالای 10 بود گف باید این عملو انجام بدم کلا 70 تومن شدش کلینی ...

عزیزممم بسلامتی 😘

من شماره چشمم ۱عه عینک که نمیزنم سردرد شدید میگیرم دائم باید عینک چشمم باشه 

لایکم نکن😊💛   ♡آرام‌دلے، دفع‌غمے، مرهم‌دردی..❤️🖇♡
دختر من لازک کردم دکتر گفت تا6ماه ارایش نکن تو چجور بعد هشت روز میخوای ارایش کنی خطرناکه اونم ارایش ...

خودمم تعجب کردم اونجا داخل کلینیک زدن 4 روز 

خود دکتر گف حداکثر دو هفته

من گیج شدم

عزیزممم بسلامتی 😘من شماره چشمم ۱عه عینک که نمیزنم سردرد شدید میگیرم دائم باید عینک چشمم باشه

مرسی فداتشم💕😘

شما شماره چشت پایینه فکر کنم لازم باید انجام بدین 14 15 تومنه فکر کنم

خودمم تعجب کردم اونجا داخل کلینیک زدن 4 روز خود دکتر گف حداکثر دو هفتهمن گیج شدم

ن عزیزم بخاطر سلامتیه خودت تا حداقل 2ماه اول ارایش نکن چون چشم خیلی حساسه خیلی من 

ی سالو سه ماه ک از عملم گذشته 

هنوز ک هنوزه نمیتونم حتی چشامو با دست فشار بدم انقدر حساس شده 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

چون چشم من خیلی داغون بود و شماره چشمم بالای 10 بود گف باید این عملو انجام بدم کلا 70 تومن شدش کلینی ...

عه دکترت ذبحی فر نبود؟؟ 

مرسی فداتشم💕😘شما شماره چشت پایینه فکر کنم لازم باید انجام بدین 14 15 تومنه فکر کنم

😘😘

اره ولی اذیتم هست دیگه

هردوتاچشم؟

لایکم نکن😊💛   ♡آرام‌دلے، دفع‌غمے، مرهم‌دردی..❤️🖇♡

عزیزم درد نداشت؟ شماره چشم باید ثابت باشه؟

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)