2777
2789

بچه ها من 19 سالمه و دارم درس میخونم یه پسر 20 و خورده ای ازم اخیرا خواستگاری کرده و خیلی پافشاری میکنه پسر خوبیه مودب و با شخصیته کار خوبی داره درسشو تموم کرده اهل یه شهر دیگه اس کمی فرهنگمون متفاوته ولی براش اوکیه خیلی ام بهم احترام میذاره ادم حمایتگریه و کلا بگم اخلاق خوبی داره ولی تنها مشکلم اینه قیافش به دلم ننشسته و اینکه من هنوز دلم میخواد مجرد باشم جواب رد دادم دوباره ازم خواستگاری کرد بچه ها من چیکار کنم؟ واقعا قیافش به دلم ننشسته زشت نیست خیلی چهره ی تمیزی داره و حتی خوش پوش هم هست ولی به دلم ننشست حتی ما 3 الی 4 روز در ارتباط بودیم من هیچ حسی علاقه ای بهش پیدا نکردم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه چهار روز زمان کمیه برای شناخت واسه ازدواج

بعدم خب قیافش ب چه دردت میخوره مهم اخلاقشه قیافش خوب باشه اخلاقش بد میخوای چیکار کنی

فوقش قیافش با چهارتا عمل تغییر میکنه ولی ذاتو نمیشه عمل کرد

خب باید به دل بشینه اخه که بتونم تحملش کنم

میدونم ولی خب شاید بیشتر شناختیش قیافش دیگه خیلیم برات مهم نبود و اوکی بودی باهاش

چون سه چهار روز واسه شناختن ی نفر و فهمیدن اینکه میشه باهاش ی عمر زندگی کرد خیلی خیلی کمه

درسته یعنی شما میگی من به ارتباطم باهاش ادامه بدم؟

فارغ از قیافش خودت خوشت میاد ازش یا نه

حس ب قیافه رو ول کن اگه ب خود طرف حسی نداشته باشی این مهمه وگرنه خب گفتم اون قیافه با چهارتا عمل قابل تغییره

فارغ از قیافش خودت خوشت میاد ازش یا نهحس ب قیافه رو ول کن اگه ب خود طرف حسی نداشته باشی این مهمه وگر ...

اوایل نه خوشم نمیومد ولی این اواخر یکم از احترامی که بهم میذاره خوشم اومده ولی میترسم وابستگی پیش بیاد تا دوست داشتن واقعی و چیزای دیگه