2777
2789

باید فکر کنی مگه میتونی نکنی

آرام باش عزیز من آرام باش، حکایت دریاست زندگی🌊گاهی درخشش آفتاب، برق و بوی نمک ، ترشح شادمانی، گاهی هم فرو می رویم چشم هایمان را میبندیم ، همه جا تاریک است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاق بعدش زندگی خیلی عذاب اوره

بقیه همه چیز از تقدیر بهشون رسید اما من حتی تقدیر هم از دربار غوث اعظم بهم رسید .منم ادنی غلام غوث اعظم .فقیرم بارگاه غوث اعظم. وسیله نیست ما را از دو عالم جز لطف و عطای غوث اعظم. غوث اعظم به من بی سر و سامان مدده قبله ایمان مدده کعبه دین مدده . امداد کن امداد کن از بند غم آزاد کن در دین و دنیا شاد کن یا غوث اعظم دستگیر.خاک بغدادت شود سرمه بیناییم پیر پیران مدده یا شه دستگیر مدده.غوث اعظم بنگر به حالم .الهی خیر گردانی به حق شاه جیلانی .🤲💚

من کلا ادم ازدواجی ای هستم اگ کیس خوبی باشه حتما دوباره ازدواج میکنم فعلا ک مشغول کارم

بمن ک خواستگار نمیفت همش برای صیعه میان

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  

بچه هاتایپک منم ببینین نظربدین لطفا

"در اعماق این سکوت، هزاران فریاد خفته است. هر دم، یادآوری دردی کهنه، زخمی تازه بر جان می‌زند. گویی در تاریکی بی‌پایانی گم شده‌ام، و هیچ نوری 

فکر کنم 7 سال میشه طلاق گرفتم

موقعیت مناسب هم داشتم ولی تا الان احساس نیاز به ازدواج نکردم

یه دوره 4 ساله ازین 7 سال رو پارتنر داشتم خانواده م هم مطلع بود اما به ازدواج منتهی نشد

اون زمان دانشجو بودم

درسمو تموم کردم

شاغل شدم

ماشین خریدم

دخترونه سفر رفتم

کلاس هایی که دوست داشتم رفتم

برای ارشد امسال کنکور دادم

تراپی رفتم و میرم و خودمو بهتر شناختم

کلی کتاب خوندم

در فکر شغل دوم هم هستم اگر جنگ یکم آروم بگیره الان 27 سالمه