2777
2789

هر کاری میخوام بکنم یه اما توش هست میگم برم ابرومو بردارم میگه نه میگم برم آرایشگاه فلان کارو کنم میگه نه میگم برم ناخن بزارم میگه نه میگم تنها برم بیرون میگه نه نگید که صلاحتو میدونن نمیخوام هیچ کسی این مدلی صلاح منو بدونه انقدری دیگ عقل دارم و بزرگ شدم بفهمم چه کاری برام بده چه کاری برام خوبه گیر کردم دست اینا فقط من
تا میگم ناخن بزارم میگن مگه دختر عموت میزاره که تو میخوای بزاری ولی دختر عمم که همیشه میزاره رو نمیبینن میگم اون دوست نداره خوشش نمیاد این به من چه نمیفهمن به خدا دیگ خستم کردن 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا بعضی خانواده ها سخت گیرنمتاسفانه کاری نمیشه کرد😔

با همین سخت گیریاشون گند زدن به کل جونی من ولی واقعا دیگ یه سری جاها کم میارم مثل الان 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

با همین سخت گیریاشون گند زدن به کل جونی من ولی واقعا دیگ یه سری جاها کم میارم مثل الان

دلم میسوزه

نمیدونم چی بگم

سعی کن با صحبت متقاعد کنی

مثلا ابرو برداشتنو

مثلا بگی قول میدم فقط تمیز کنم

خواهر نداری؟

لایک نکنید عزیزان🌹🙏
چنگگ . همون ناخن 😄

عزیزم چرا از مد افتاده باشه ؟
من امسال کنکور داشتم از استرسم همه ناخونامو خوردم خیلی بد فرم شده حالا میخوایم بریم مسافرت دوس ندارم اینجوری برم جلو زن داداشای عفریتش واسه هر چیزی یه اما میزارن هر بار که میریم میگن چرا مامانت اینجوری میکنه با تو چرا اونجوری میکنه با تو والا اونایی که توی ته داهاتن از ما بهتر زندگی میکنن یعنی رو مد ترن

دلم میسوزهنمیدونم چی بگمسعی کن با صحبت متقاعد کنیمثلا ابرو برداشتنومثلا بگی قول میدم فقط تمیز کنمخوا ...

دو ماه داشتم رو کاشت ناخن رو مخ مامانم کار میکردم تا اومد جنگ شد گفتن دیگ نه نمیشه و ... حالا امروز میگم زنگ بزنم وقت بگیرم میگه بابات بیاد خونه از اون اجاره بگیر
ابرو رو خودم وسطشو برمیدارم که بماند سر همینم غوغا داشتیم ولی خب باید تمیزش کرد دیگ
نه خود بدبختم بچه اولم 

عزیزم چرا از مد افتاده باشه ؟ من امسال کنکور داشتم از استرسم همه ناخونامو خوردم خیلی بد فرم شده حالا ...

ببین هر چی مد شد رو امتحان نمیکنم 

‌کلی حرف میگم 

منم  برمیگردم  میگم   وقتی اینارو دهات خیلییییی دور هم انجام میدن ، من چرا انجام بدم ؟  من خاصترم . حتی چیزی مد بشه اونو نمیخرم بپوشم . میگم خاص بودن بهتره .

نه همرنگ جماعت بودن

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ببین هر چی مد شد رو امتحان نمیکنم ‌کلی حرف میگم منم برمیگردم میگم وقتی اینارو دهات خیلییییی دور ...

قبول دارم حرفاتو من خودمم اینجوریم ولی واقعا وضع ناخنام خیلی خرابه من تا چیزی بدترین ورژن نشه کاری رو انجام نمیدم واسش چون میشناسم اخلاق این خانواده گرامی رو میدونم چجورین ولی وقتی بدترینم میشه اینا عین خیالشون نیست انگار دارن تو دهه قاجار زندگی میکنن 

قبول دارم حرفاتو من خودمم اینجوریم ولی واقعا وضع ناخنام خیلی خرابه من تا چیزی بدترین ورژن نشه کاری ر ...

باشه پس .

صدف ناخنت رو کلا  از بین میبرن . میگن تا سه روز هم درد داره .

باز بپرس

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .