2777
2789

باردارم و بچه ام دختره. از دوران مجردی یادم میاد که مامانم میگفت بچه اول خوبه که پسر باشه. یکی از فامیلامونم بارداره و از ابتدای بارداری رفته خونه مادرش چون کمر درده. مامانم رفته جلوی زن داداشام که پسر دارن گفته من از همون اولی که فهمیدم فلانی رفته خونه مادرش با خودم گفتم حتما بچه ش پسره چون آی وی اف کرده و جنسیت رو خودش تعیین کرده. هی به مامانم میگم ما که نمیدونیم تعیین جنسیت کرده یا نه اصلا به ما چه ربطی داره. بهش گفتم اینجوری که میگی یعنی میخوای به منم بگی کاش بچه تو هم پسر بود 

خیلی ناراحتم ازش خودشم فهمید بهم برخورد با بغض از خونه زدم بیرون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی چیزی میگم‌تو رو قران ناراحت نشو اون قدیما بود ک جنسیت بچه مهم بود اگ‌پسر بود میرفت سر کار درامدشو میاورد میداد ب خونواده دست پدر مادرو میکرفت الان بچه ها چ دخترش چ پسرش م ی ر ی ن ن  تو زندگی پدر مادر پس غصه نخور😐💔

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

حالا خوبع پسر بودنش چیزی به مادرت اضافه نمیکنه 

نه فامیلی مادرت نه چیزی 

این همه حرص برای چیه ؟!

مدال میدن به مادر زائو؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

اتفاقا خیلییییی عالیه بچه اول دختر باشه🫠مامانم همیشه میگفت از خدا نیخوام بچه اولت دختر باشه تا همیشه احساس کنی من کنارتم چون دختر مثل مادر آدم میمونه غم خوار و همراهته همینطورم شد🫠از خدا ممنون باش بابت این هدیه زیبا 🥺🫠

❤مثل یک معجزه ای علت و ایمان منی همه هانو بله هستند شما جان منی❤

اتفاقا مامان من. میگفت خدا کسی که دوستش داره بهش بچه اول دختر میده. من بچم پسر بود. میدونم حق داری ناراحت بشی. واقعا ادم دلش میشکنه. خدا دوستت داشته خوش به حالت. هر کسم چیزی گفت غمت نباشه. بگو من خودم عاشق دخترم دعا کردم خدا بهم دختر بده. 

توروخدا اشتباه دیگرانو شماها ادامه ندید اولا خودتو با این حال ناراحت کردی اون بچه هم اذیت میکنی بعد هم اصلا مامانت پسر دوست داره که داره خودش صدتا پسر بزاد تو مسئول بچه خودتی به عنوان یک مادر هم نباید اجازه بدی باید بگی دخترم جون منه عمر منه از گل نازک تر نه خودم میگم نه کسی حق داره بگه

قبل بارداریم مامانم گفت دختر همسایه حامله اس اومده خونه ی باباش تلپ شده خجالت هم نمیکشه زشته

منم از روزی ک حامله شدم پامو خونه ی بابام نزاشتم

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

ما ۵ تا دختریم و یه برادر خواهرام و داداشم همشون پسر دارن من بچم دختره وقتی ب مامانم گفتم با یع حالتی گفت دروغ میگی پسره ب خالم گفتم دختره گفت عیبی نداره بعضیا همونم ندارن انگار من میخواستم یه چیز ناقص ب دنیا بیارم اما این دختر الان ۴ ماهشه و تمام زندگی و دل خوشی من و باباشه جون میدیم براش و اصلا مهم نیست بقیه چی گفتن و میگن

خدایا تو دلیمو سپردم ب خودت سالم سالم بگیرمش تو بغلم