2777
2789

مادرشو ناراحت می‌کنه؟ یا خوشحال میشه؟ در شرایطیک عروس و مامانش باهم زاویه دارن...هر هفته پسره بچه رو برمیداره می‌ره خونه مامانش ،

عروس بهانه میاره نمیره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اونم خودشو زده به موش مردگی قبلش یکارایی کرده که عروس دیگه نمیاد بزرگتر باید عاقل باشه

اونکه آره....دهن عروس سرویس کرده ...فقط سرش نبریده بود...من ندیدم ولی میگن ب پسرش می‌گفت ب زنت بگو گه خوردم بیا خونمون....در این حد...من از بچم میپرسم مامانی از من نمیپرسه نمیگه مامانت کو....میگه نه 😆😆 اسممو نمیاره حتی...من کاری نکردما فقط دیگه نمی‌رم چون خیلی با زبونش حالمو می‌گرفت حتی جواب ندادم تاحالا

اره نرو تا بیاد معذرت خواهی

اصلا نمیخام ببینمش...آخه شوهرم قبول نمیکنه ...راستی اوایل ازدواجمون شوهرم قبول میکرد یا باهام همدلی میکرد. الان ک بچه داریم من بیشتر از قبل بهش نزدیکم براش فداکاری میکنم، اصلا حرفامو راجع ب خانوادش قبول نمیکنه. نمی‌دونم علت چیه..

من انتظار داشتم در طول زمان در این مورد شرایطم بهتر بشه ولی بدتر شد

اصلا نمیخام ببینمش...آخه شوهرم قبول نمیکنه ...راستی اوایل ازدواجمون شوهرم قبول میکرد یا باهام همدلی ...

واسه مرد فداکاری نکن هیچ وقت

اول خودت بعد شوهرت 

خودخواه باش 

فداکاری واسه مرد برعکس جواب میده

واسه مرد فداکاری نکن هیچ وقتاول خودت بعد شوهرت خودخواه باش فداکاری واسه مرد برعکس جواب میده

فکر کنم درست میگی،،،،الانک باردارم باز...کاری ازم بر نمیاد فقط بخاطر سلامتی خودمو بچه از هرچیزی ک برام ضرر داره فاصله گرفتم.ولی میخام بعدا دیگه کارهای قبلیم تکرار نکنم...میخام ب خودم اهمیت بدم. همون فامیلمون میگم دهن عروس سرویس کرده بود...با شوهر و بچهاشم رابطه خوبی نداره. ..شوهرش ک مثل ملکه ها باهاش رفتار کرده همیشه..بچهاشم با وجود دلخوری همیشه بهش رسیدگی کردن