2777
2789
عنوان

الان با نامزدم دعوا کردم

951 بازدید | 25 پست

نامزدم چند ماهی میشه از ایران رفته با هم دوست بودیم و خیلی همو میخواستیم با هم نامزد کردیم واسه کارش رفته مالزی الان باهاش تماس تصویری گرفتم داشت میرفت شام بخوره این روزا شدیدا استرس داره بخاطر کارش بهم گفت به پای من نمون من جای تو بودم راه زندگی خودمو میرفتم شایدم ازدواج میکردم گفت من رو زندگیم قمار زدم  نشه هردومون باختیم برو پی زندگیت گفتم مگه این تو نبودی که عاشقم بودی دوسال منو روانی کردی با زنگ زدنات گفت خیلی دوست دارم ولی شاید اشتباه کردم تو اشتباه نکن 😭

میگه از زندگی‌میترسه 

اگه شما بودید چکار میکردید چی بهش بگم با اینکه میدونم جفتمون عاشقانه همو میخوایم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه بی جنبه بگو میزاشتی پات برسه اونور بعد غزل جدایی سر میدادی😯😥😖

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

اگه فعلا خواستگار خوب و کاملی نداری فعلا بهش گیر نده و صبر کن تا تکلیفش با خودش مشخص بشه و کارش درست بشه

فقط بهش گیر نده

پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
چه بی جنبه بگو میزاشتی پات برسه اونور بعد غزل جدایی سر میدادی😯😥😖

بی جنبه نیست همه پولشو داده واسه کارش تا شیش ماهم فرصت داره که یک ماهش رفته خیلی استرس داره چون تا پنج ماه دیگه باید زبانشو به آیلس ۶ برسونه از اونطرف خانوادشم با ازدواجمون مخالف بودن دیگه تو فشاره 

قبلا هم کشورای دیگه بوده اینجوری نیست جو گرفته باشدش 

هلن جون متاسفانه خیلی بهش گیر میدم غر میزنم گریه میکنم 😔

عزیزم❤

با توجه به اینکه خانوادشم مخالفن راه سختی در پیش دارین

سعی کن کم کم وابستگیت رو بهش کم کنی تا خودت کمتر اذیت بشی

درکت میکنم البته

پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌