2777
2789
عنوان

بچه ها میشه بیاین خواستگارم گفته

498 بازدید | 22 پست

خواستگارم بهم گفته که هر پولی رو که بهت میدم رو بگیر واسه خودت پس انداز کن واگر چیزی خواستی بخری به من بگو پولشو بهت میدم،واگه منم یه روزی  پول لازم داشتم ازت قرض میگیرم و بهت پس میدم،نظرتون چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خسیسه

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

ولی قبلش گفته بود که هرپولی رو که بهت میدم رو باید بهم بگی کجاها خرج میکنی

من خودم شاغلم و دارم آشنا میشم با خواستگارم 

تو این سه ماه حتی غیر مستقیم اجازه ندادم بپرسه پولتو چیکار میکنی یا چیشد 

یبار پرسید در ماه حقدر هزینه میکنی گفتم هرچقدر بیشتر باشه بیشتر هزینه میکنم 😂

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃

چرا حس میکنم منو و تو داره تو زندگی 

و میخواد روت سلطه داشته باشه 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

پس اندازکن هروقت خواستم بهم بده 

یعنی دس بهش بزنی وای بحالت😐

هروقت چیزی خواستی بگو تا پول بدم یعنی قرارنیس هیچ پولی دستت باشع و به میل خودت خرج کنی 

نمیدونم برداشت من این بود

وبنظرم خوب نیس

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

معلومه که خوب نیست چرا باید بت پول بده و تو پس انداز کنی و بعد بهش بدی که تهش بگه بت خرجی دادم و نفقه دادم ولی بعد ازت میگیره .

من کارمندم نه تنها حقوق خودم خرج خودم میشه و شوهرم نمیپرسه بلکه هرچی میخوام برام میخره و پولم میده دیگه سراغشو نمیگیره