2777
2789
عنوان

انحراف اخلاقی

198 بازدید | 12 پست

بچها دارم دیونه میشم چند وقته خیلی جدی به شوهرم شک پیدا کردم که انحراف جنسی داره مثلا معذرت میخوام یهو نشسته میبینم به ی جای خیره شدع و معذرت میخوام تحریک شده ازش سوال میکنم میگه همینجوری یا   میبینم برا خودشه یهو تحریک شده یهو صحبت میبره راجب عمم سوال میکنه  یا راجب خواهرم حرف میزنه حرف اونجوری نه ها مثلا یه دفعه راجبشون صحبت میکنه اینو چند بار دیدم

یا وقتای که میریم خونه پدرم خیلی بیشتر ارتباط میخوا‌د 

یا خواهرم میاد خونمون   نمیدونم چی کار کنم ی روز گریه کردم گفتم تو فکرت کیه چیه  روانیم نکن اذیتم نکن ولی افاقه نداشت نمیدونم چیکار کنم نمیدونم درست فکر میکنم یا نه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم از ترس من مستقیم چیزی نمیگه ولی رفتاراش خیلی ازارم میده

ایشون احتمال زیاد یه نوع فانتزی خاص داره و اینو تو باید بفهمی.سوال پیچش کن و سعی کن در مورد مسائل مختلف صحبت کنی.این اگر یکبار تخلیه بشه تا مدتی آروم میشه

نمیدونم چیکار کنم

مرد باید وقت سر خاروندن نداشته باشه،...و ذهنشون کنترل کنه،همونطور که چشمشو باید کنترل کنه،البته این برای همه ست مرد و زن نداره،،،سعی کن براش مشغله درست کنی و فیلم بد اگه میبینه هم که حتما سرچشمه ش از همین‌جاست