2777
2789
عنوان

به نظرتون خوابم معنی داره یا نه

82 بازدید | 5 پست

سلام دوستان 

اول از همه بگم من یک فوبیا دارم ترس شدید از پرنده ها و کلا نزدیک شدن به حیوانات دارم و یعنی حتی تو خیابون پرنده میبینم فراری ام ازشون🤦🏻‍♀️ بعد من سر این موضوع خیلی کابوس میبینم و همش با جیغ و فریاد از خواب بیدار میشم 

چند وقت پیش پدربزرگمو از دست دادم و دیشب خواب دیدم تو خونه ی پدر بزرگم یک کبوتر سفید درحال پرواز کردن هست منم ترسیده دنبال راه فرار هستم که کبوتره میاد روی سرم میشینه و بال بال میزنه و منم جیغ و داد میکنم و بالاخره از خواب بیدار میشم 

حالا به نظرتون خوابم معنی داره یا به خاطر ترسی هست که دارم؟

خیره

اره خوبه

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟ به نظرتون معنیش خوبه؟

کبوتر تو گوگل سرچ کن

خیره خیلی خوبه

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

کبوتره پدربزرگت بوده ی خبر خوب تو راه داری 

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─