2777
2789
عنوان

اخه پز دادن تا چه حد

240 بازدید | 22 پست

بعضی از خانما واقعا شورش رو دیگه درآوردن میگی میخام طبیعی بیارم چنان با پز میگه وای نه من سزارین آوردم شوهرم گفت نمیخواد درد بکشی، یا چرا میخوای طبیعی کنی پول سزارین رو نداری طلات بفروش ولی سزارین کن و از این حرفای مسخره.. 

دقیقا چی به دست میارین با این حرفا؟ ته همه ی حرفاشون هم قشنگ بوی پز دادن و بدجنسی میاد از روی دلسوزی هم نمیگن آدم عصبی نشه😏😏تو اگه به فکر درد کشیدن من بودی با این حرفا استرس بهم وارد نمیکردی،، لطفا اینقدر خانم های که تصمیمشون طبیعی هست رو تحقیر نکنید شاهکار نکردین که سزارینی هستین همه اش در آخر یکیه.. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو سزارین بعد از بهوش اومدن درد میکشی تو طبیعی همون لحظه، در هرصورت درد هست

چه ربطی داره 

هم اینکه طبیعی توصیه شده تره سلامتتو کمتر به خطر میندازه 

البته من بچه ندارم ولی دیگه اینارو میدونم 

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

اگه شکل لگن و قد و هیکل و همه چیت مناسبه دائم ورزش میکردی و خلاصه بدن آماده‌ای داره حتما طبیعی زایمان کن

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂تو زاده‌ای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )..در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

ولی بنظرم پز نمیدن واقعیتو میگن

الان خواهر من دوتا بچه اش سزارینی بود مرد و زنده شد ولی یکی از آشناها طبیعی بود نمیگم درد نکشید ولی نه به اندازه خواهرم  دکتر به من گفته لگنت برای زایمان طبیعی مناسبه چرا فکر می‌کنید همیشه سزارین بهتره گاهی وقتا طبیعی برای بدن بهتره نمیشه یه نسخه رو برای هر بیماری تجویز کرد 

تو سزارین بعد از بهوش اومدن درد میکشی تو طبیعی همون لحظه، در هرصورت درد هستچه ربطی داره هم اینکه طبی ...

جالبه اکثریت برخلاف شما فکر میکنن با اینکه حرفاتون کاملا درسته

الان خواهر من دوتا بچه اش سزارینی بود مرد و زنده شد ولی یکی از آشناها طبیعی بود نمیگم درد نکشید ولی ...

اگه قدت بلنده طبیعی بهتره 

نمیدونم دکترا خودشون سزارین میکنن 

من که درکل از هردوتاش میترسم

از قدیم گفتن جیب خالی پز عالی.

هر چی درخت پر بار تر، افتاده تر...  ببین دوست من فوق العاده ثروتمند هست ولی سه تا بچه هاش رو طبیعی به دنیا آورد کلی منم تشویق کرد ولی من بخاطر شرایطم دکتر گفت سز کن.

دوستم با اینکه خیلییی ثروتمنده هیچ وقت تو بوق نکرد که آره ما پولداریم اینقدر افتاده هست که نگو و نپرس. آدم دست به خیری هم هست.

این اداها مال آدم های نوکسیه و تازه به دوران رسیده هست.

تو کارخودت رو بکن و هر چیزی که فکر میکنی درسته ، انجامش بده.

هرکاری کنی مردم بازم حرف میزنن

تا خدا هست ... زندگی هست 😊