2777
2789
عنوان

ازاولین بارها بگید✨️💚

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 33 پست
اولین بار بچه بودم هجده سالم بود حس خاصی نداشتم فقط خوشحال بودم دهن فامیل بسته شد

چند سالگی ازدواج کردین ک ۱۸ بچه اوردین و دهن فامیل باز بوده😁

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین بار دیدارم یا ی پسر بدترین روز عمرم شد چون با لاشی ترین پسر عالم قرار گذاشته بودم خبر نداشتم(:

خداروشکر فهمیدی 

من یهویی تصمیم گرفتم بچه دار بشم نمی‌دونم چیشد خدا مهر نی نی رو انداخت به دلم تا یکماه قبلش هم حتی میگفتم بچه میخوام چیکار 🥺

بعد با دومین اقدام باردار شدم البته اقدام اولیم با شوهرم قهر بودم رفته بودم خونه مامانم اینا کلا اقدام محسوب نمیشد🤐😂😂

بعد وقتی بار اول بی بی چک رو دیدم که مثبته گریم گرفت میگفتم خدایا شکرت که منو لایق دیدی زودی منو مامان کردی 🥺🥺🥺

هنوز بغلش نگرفتم ولی نیومده شده کل زندگیم🥺♥️دختر کوچولوی خونمون شده عاشقشم 

تو بارداری که اصلا اذیتم نکرد مطمعنم بچه خوبی هم برام میشه🥰❤️ امیدوارم هرکسی بچه میخواد زودی زودی خدا بهش یه بچه سالم و صالح بده

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(دورِ فلکی یکسَره بر مِنْهَجِ عدل است خوش باش که ظالم نَبَرد راه به منزل )  (حافظ)                                                               هروقت یاد گرفتین که آدما مثل هم نیست و طرز تفکرات ،عقاید،طرز گفتار ها،سلایق،طریقه زندگی کردن ها ، ساعت خوابها،خانواده ها و فرهنگها باهم تفاوت دارن ، اونوقت به خودتون اجازه بدین توی جاهای عمومی شرکت و اظهار نظر کنین👌با تشکر فراوان 🌹🌈

اگه تنبلی تخمدان دارید و بچه دار نمیشید چندبار تخم اردک بخورید

ن من زود ازدواج کردم هنوز کوشولوم الان جلو اینه نگاه کردم اگ مامان باشم چجور مامانی میشم براهمین پرسیدمم

اولین بار که بیبی چک مثبتی دیدم خیلی معذرت میخوام ر یدم به خودم😂🤦🏻‍♀️قرص میخوردم

الان جونمه ۲ سالشه شازدم🙂

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezoooo80

من اولین باری که بچه مو دادن دستم های های گریه کردم . قلبم پر از احساس بود اونقدر سنگین که جا نمیشد مجبور بودم یکمشو با گریه بدم بیرون . بقیه فک کردن یه چیزیم شده . بهترین احساسی بود که تجربه کردم 

من یهویی تصمیم گرفتم بچه دار بشم نمی‌دونم چیشد خدا مهر نی نی رو انداخت به دلم تا یکماه قبلش هم حتی م ...

ان شالله عزیزدلممممم ...خدا زود بده ب بغلت وجودش پراز مهر باشه بین شما و همسرتون و دختر نازتون اسم انتخاب کردید اسمشو چی میخواید بزارید؟

من وقتی تصمیم گرفتم ک بچه داربشم رفتم دکتر دارو داد ومن باردارنشدم چندسال گذشت وباوجود آزمایشایی ک میگرفتیم هردو اوکی بودیم ولی نمیشد بعدسه بار آی یو ای کردم نشد یبار ای وی اف کردم ک سقط شد ودفعه بعد ۲۷آذر ۱۴۰۱ انتقال جنین دادم ۸دی بیبی چکم مثبت شد سریع دوتا خط پررنگ ازخوشحالی نمیدونستم چیکارکنم ۱۰دی ازمایش دادم 🥲

ان شالله عزیزدلممممم ...خدا زود بده ب بغلت وجودش پراز مهر باشه بین شما و همسرتون و دختر نازتون اسم ا ...

اسمشو شاید بزارم حنا😍✨

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(دورِ فلکی یکسَره بر مِنْهَجِ عدل است خوش باش که ظالم نَبَرد راه به منزل )  (حافظ)                                                               هروقت یاد گرفتین که آدما مثل هم نیست و طرز تفکرات ،عقاید،طرز گفتار ها،سلایق،طریقه زندگی کردن ها ، ساعت خوابها،خانواده ها و فرهنگها باهم تفاوت دارن ، اونوقت به خودتون اجازه بدین توی جاهای عمومی شرکت و اظهار نظر کنین👌با تشکر فراوان 🌹🌈