2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7314460 بازدید | 697648 پست
مامانای حال و آینده، دوستای مهربونم، من چند روز بود تاخیر داشتم، بیبی زدم مثبت شدم😍😍😍😍زیر 20 ثان ...

واااای خیلی خیلی مبارکه😍😍😍😍 چه سوپرایز قشنگی خدا برات ساخته❤️❤️خوش به سعادتت که خدا موهبتش رو نصیبت کرد. ان شاالله به سلامتی و دل خوش😍😍😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مامانای حال و آینده، دوستای مهربونم، من چند روز بود تاخیر داشتم، بیبی زدم مثبت شدم😍😍😍😍زیر 20 ثان ...

تبريك مى گم عزيزم🌸💕الهى اين حس و حال خوب نصيب تك تك منتظرها🙏🏼🌸

بله عزیزم، منتظر بودم پریود بشم برم دارو بگیرم😢😢اخه یه لوله بیشتر ندارم که اونم دکتر گفت پر از کیس ...

تو سونو ضخامتت چن بودش گلم ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ان ماه هم هشت....با پنج تا فولی خوب که نشد😓

ان شالله اینبار میشه . استرادیول خوردی ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ان ماه هم هشت....با پنج تا فولی خوب که نشد😓

موقعی ک داروی تحریک تخمک نمیخوردی ضخامتت چن بودش ؟

موقعی ک داروی تحریک تخمک نمیخوردی ضخامتت چن بودش ؟

نه استرادیول نمیخوردم......معمولا همیشه همینجوره

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح تخصصی و قرینه سازی ابرو و رنگ مو هستم،،،

واااای خیلی خیلی مبارکه😍😍😍😍 چه سوپرایز قشنگی خدا برات ساخته❤️❤️خوش به سعادتت که خدا موهبتش رو نص ...

ممنونم دوست خوبم، اگه قابل باشم از خدا میخوام برای همه منتظرا از این لحظه های خوب و رنگی بسازه

نه استرادیول نمیخوردم......معمولا همیشه همینجوره

خا شکر خدا . فردا صب ک ای یو آی داشتی آزمایش استرادیول رو نشون دکتر دادی بهش میگی ک این استرادیول ربط ب ضخامت اندومتر داره یا ن ؟ هر چند ک من فردا غروب سونو دارم بازم صب بفهمم دیگه خوشال میشم

خا شکر خدا . فردا صب ک ای یو آی داشتی آزمایش استرادیول رو نشون دکتر دادی بهش میگی ک این استرادیول رب ...

عزیزم من عصر مطب دکتر میرم ای یو ای......

انقدر استرس نداشته باش واقعا فقط خداس که باید بخواد

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح تخصصی و قرینه سازی ابرو و رنگ مو هستم،،،