2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7253108 بازدید | 695440 پست
سلام گلم. من سه تا انتقال دادم الان سه تا دیگه دارم. دکتر میگه رحمت خوبه واقعن موندم چکار کنم. انتقا ...

پس با رحم خودت انتقال بده ان شاالله این دفعه میگیره، باز هم نظر خودت .

زیاد بودن اینجا با آخرین جنين ها باردار شدند

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
مرسی عزیزم...خدا حفظ کنه کوچولوت رو.من روز ۱۴، ۴۱۰۰روز ۱۶، ۱۰۱۰۰ هستمچندتا جنین و چه گریدی انتقال دا ...

عزیزم ایشالا بسلامت بغل بگیری قربونت بشم،من دو تا انتقال دادم گفتن کیفیت متوسط

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان دکترم میگه بیا هیستروسکوپی رحم کن این بار برای انتقالت اما خانوادم میگم رحم اجاره ای بگی ...

سلام خب دکتر ها که اکثرا خیلی راحت میگن رحم اجاره ای 

به منم همون اول گفت رحم اجاره ای 

وقتی دکترت میگه رحمت خوبه حتما خوبه دیگه 

مگه اینکه بیماری زمینه ای چیزی داشته باشی 

ایشالا خودت تکونای بچه تو توی شکمت احساس کنی

ناباروری شاید اما ناباوری که ندارم❣️
یاد اون روزها بخیر که تا سوال داشتی بچه ها جواب میدادندان شاالله همگیشون سالم باشند و سرگرم بچه بزرگ ...

عزیزم انشاءالله با مادرشدنت این خستگیهات درمیاد.بازم وهمیشه تانفس میکشیم توکل بخودش فک کنم تا14روز بایدپریودبشی منم یبار طول کشیدتا بشم دکترم گف تا14روزصبرکن 

حرف های که میزنی حرف های دلمونه.واقعا همینطوره اگر میدونستیم چه زمان باردار میشیم تا اون زمان صبر می ...

ممنون عزیزدلم انشاءالله هممون نتیجه زحماتمونو میبینیم واین روزامیشه ی خاطره تلخی ک تهش شیرینه

🫂🫂🫂قربونت بشم دختر خوش قلبانشالله به زودی مامان بشی و از ته دل بخندی ♥️

دورت بگردم انشاءالله هممون باهم مادربشیم وباهم بخندیم وکیف کنیم. تو ی تاپیکی رفتم خانمه میگفت روزعیدغدیر بادکنک وپاستیل.....بین بچه هاپخش کردم امام علی دستگیری میکنه قربونش برم انشاالله ب ماها هم نگاه کنه گفتم بگم هرکی خواست اون روز حتی ی چیز کوچیک پخش کنه نیت کنه واقعا درست میگن حضرت علی مرده زیر دین نمیمونه جبران میکنه یا امیرالمؤمنین ادرکنا🙏🙏😭😭

سلام خب دکتر ها که اکثرا خیلی راحت میگن رحم اجاره ای به منم همون اول گفت رحم اجاره ای وقتی دکترت میگ ...

ممنون عزیزم 

خداروشکر دکتر من اون موقع هم که همه میگفتن تخمک اهدایی گفت خودت داری و تونست برام جنین بگیره. 

دورت بگردم انشاءالله هممون باهم مادربشیم وباهم بخندیم وکیف کنیم. تو ی تاپیکی رفتم خانمه میگفت روزعید ...

انشالله الهی آمین عزیز دلم 

چقد قشنگ انشالله به زودی زود حاجت روا بشی♥️

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
یاد اون روزها بخیر که تا سوال داشتی بچه ها جواب میدادندان شاالله همگیشون سالم باشند و سرگرم بچه بزرگ ...

سلام دوست جونیم خوبی میگن تا ده روز جا داری میشی نگران نباش امروز فرداست ک تشریف بیاره منم ک دیگه بعد سزارین چهارماه مرتب بود بعداز اون فقط ی بار شدم اونم با مصرف پروژسترون فک کن ۱۹ خرداد میشه یکسال از اتفاق تلخ میگذره

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....

سلام به همگی 

عزیزان میخواستم از خودم و این روزا بگم شاید به درد کسی بخوره

من سال ۱۴۰۱ دوقلو مثبت شدم که تو ۲۰ هفته از دستشون دادم.

اینجا زیاد میومدم البته با یه کاربریه دیگه. تا همین چند وقت پیش خیلی تلاش کردم ولی دیگه نشد.

تا اینکه بی خیال شدم و دلمو زدم به دریا و برای فرزندپذیری ثبت نام کردم.

۳ روزه یه پسر کوچولوی ۴۰ روزه قدم رو چشمای من گذاشته و قلبمو پر کرده. به این فکر میکنم که با وجود اینهمه استرس و سختی اگه خودم حامله میشدم اندازه این مرد کوچک دوسش داشتم یا نه.

از اعماق قلبم به این باور رسیدم مادر شدن هر کسی از یه راهیه که اگه انتخابش کنی بردی در غیر این صورت باید چشم انتظاری بکشی

مامانای عزیزم منتظر که میدونم چه روزای سختی رو دارید میگذرونید، براتون ارزو میکنم هر چه زودتر و از هر راهی که دلتون میخواد چراغ خونتون روشن شه.

شما هم برای من دعا کنید بتونم مامان خوبی بشم برای این فرشته ای که خدا بهم رسوندش

سلام به همگی عزیزان میخواستم از خودم و این روزا بگم شاید به درد کسی بخورهمن سال ۱۴۰۱ دوقلو مثبت شدم ...

عزیزم خداروشکر که به آرامش و شادی درون رسیدی، خدا برات حفظش کنه، حتما امانتدار خوبی هستی! منم دارم به این راه فکر میکنم، از بهزیستی گرفتین عزیزم؟ اگه اجازه بدین درخواست دوستی بدم