2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7253108 بازدید | 695440 پست
همینطوره عزیزم، حتما کیفیت جنین پایینه! ولی چطور میشه به کیفیت جنینهای دیگران اعتماد کرد؟! مگه مال ز ...

نه خب لزوما هر کی Ivf میکنه مشکل تخمک و اسپرم نداره که جنینش حتما خوب نباشه ، خیلی ها به دلیل مثلا نداشتن لوله ی رحمی اینکارو میکنن 

ایشالا که با جنین های خودتون به زودی باردار بشین

ناباروری شاید اما ناباوری که ندارم❣️
سلام خاله ها خوبین مامانم کلی براتون دعا کرده ک خدا هم ب شما یه فرشته کوچولو بدهمن ۷ روزمه🥰 دهن مام ...

خداحفظش کنه عزیزم 😍  ایشالا زودتر رو به راه بشی 

ناباروری شاید اما ناباوری که ندارم❣️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منفی شدم عزیزم، ممنون از دعاهای خیر همتون، انشاالله بقیه مامان بشن

سلام عزيزم، ببخشيد دير امدم سايت، خيلي ناراحت شدم برات ايشالله خدا برات جبران كنه و در عوضش در عين ناباوري معجزه كنه عزيزم، بسپارش دست خدا، سخته ولي شدنيه❤️❤️❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

فداتشم شرمنده بخدا انقد زایمان سختی داشتم اصلا نتونستم بیام خبر بدمهنوزم حالم بدهولی حتی اگ از اینم ...

سلام مامان فاطمه، خداروشكر كه تلاشت پر ثمر بود عزيزم، ماشالله صورتش زيباست مثل قلب خودت، ايشالله عاقبت بخير باشه و خوش قدم❤️❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻

شروع چله ی زیارت عاشورا 📖شروع ۷خردادپایان ۱۶تیراین چله ی من لازم نیست شما بخونید 🤍۱-۲-۳-۴-۵-۶-۷-۸- ...

عزیزم میشه بازم مهرومحبتتو شامل حالم کنی🫣😘😘😘😘😘😘😘منم برات میخونم الهی امام حسین دلشادت کنه الهی آمین 

سلام خاله ها خوبین مامانم کلی براتون دعا کرده ک خدا هم ب شما یه فرشته کوچولو بدهمن ۷ روزمه🥰 دهن مام ...

سلام عزیزم خدارو شکر که الان خوبید و دختر نازت بغلته خدا حفظتون کنه قدمش پر از خیر برکته انشالله برات سیلین 

جوونم اینجا خاله زیاد داری خوشبحالت    

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....

ای جان دلم چه دختر نازی. مبارکت باشه. به همه سختیش می ارزه

قیافه ش معلومه دختره

شبیه خودت شده؟

سلام خانوما فردا روز دوازده انتقالمه امروز لک قهوه ای دیدم انگار میخوام پریود شم به این زودی پریو ش ...

سلام عزیزم نگران نباش. انشاالله بارداری به سلامتی

منم داشتم تا حدود ۳ماه اول

لک لانه گزینی. استراحت کن آب زیاد بخور

فاطمه جان مبارک باشه قدمش😍😍💖💖💖

ماشاءالله خدا حفظش کنه

نگاهش میکنی مارو یاد کن

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعد از یکسال ،دختر قشنگ من با آی وی اف  آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 برای بچه دوم ،خرداد ۱۴۰۳ انتقال دادم...  منفی شد💔دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد .....تو اوج ناامیدی فروردین ۱۴۰۴ طبیعی باردار شدم اما بازم خدا نخواست تو ه‍فت هفته سقط شد💔. خدایا شکرت سه ماه بعد از سقطم روز ۱۶ شهریور بیبی چکم مثبت شد خدایا صحیح و سالم تو آغوشم بذارش🤲🏻

شروع چله ی زیارت عاشورا 📖شروع ۷خردادپایان ۱۶تیراین چله ی من لازم نیست شما بخونید 🤍۱-۲-۳-۴-۵-۶-۷-۸- ...

عزیزم منو بنویس خدا خیرت بده یه دنیا ممنون

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعد از یکسال ،دختر قشنگ من با آی وی اف  آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 برای بچه دوم ،خرداد ۱۴۰۳ انتقال دادم...  منفی شد💔دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد .....تو اوج ناامیدی فروردین ۱۴۰۴ طبیعی باردار شدم اما بازم خدا نخواست تو ه‍فت هفته سقط شد💔. خدایا شکرت سه ماه بعد از سقطم روز ۱۶ شهریور بیبی چکم مثبت شد خدایا صحیح و سالم تو آغوشم بذارش🤲🏻

ای جان هزار ماشاالله چقدر خوشگله معلومه نازم زیاد داره😍😍😍🧿🧿🧿🧿خیلی خوشحالم بر ات فاطمه جون خدا حفظش کنه

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا سامیارم سنه امانت🥹😍😍