2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7253108 بازدید | 695440 پست
سلام خاله ها خوبین مامانم کلی براتون دعا کرده ک خدا هم ب شما یه فرشته کوچولو بدهمن ۷ روزمه🥰 دهن مام ...

عزیززززززم

ماشالله خداحفظش کنه برات 

ان شالله ک خوش قدم باشه براتون عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انشاءالله خدا بهت آرامش بده عاطی جون توک رحمت خوبه کاش یبار هم جنین میگرفتی شایدکیفیت جنین خود ...

ممنون عزیزم، فعلا انقدر هردومون خسته ایم که دست و دلمون به هیچ کاری نمیره. خودت چیکار کردی عزیزم؟ مشکل مایع حل شد؟ خوندم اینجا که لوله هاتو بستی 

عزیزم انشاءالله خدا بهت آرامش بده عاطی جون توک رحمت خوبه کاش یبار هم جنین میگرفتی شایدکیفیت جنین خود ...

همینطوره عزیزم، حتما کیفیت جنین پایینه! ولی چطور میشه به کیفیت جنینهای دیگران اعتماد کرد؟! مگه مال زوجهایی مثل ما نیست؟! از لحاظ چهره هم میترسم خیلی متفاوت باشه 

شروع چله ی حدیث کسا شنبه

23فروردین 404

13شوال 46

این چله ی ‌من که هر روز یکبار حدیث کسا میخونم ب نیت حاجت روایی ی دوست

🌷لازم نیست شما بخوانید🌷

🤲🏻روزآخربنیت

نفرات آخر 🤲🏻

1-مارپلهههههه✅

2-ـzohrehjafari✅

3-داداشم✅

4-ـataitalebi✅

5-ـavaaajon✅

6-سپیدار✅

7ـملکهقبلش✅

8ـالادیا✅

9ـ.mamannazninanadaryan✅

10- زهراعروس✅

11ـ.razliilaa✅

12-ـamirisara✅

13-ـ۵golnarges✅

14-زلیخا 1402✅

15-مامان1هاکان✅

16.٫-ماهورجان✅

17-ـzendgiman✅

18-ـmmmmmmzzz✅

19-حدیث ه✅

20-ـniko۶۱✅

21-اهسته✅

22-استارا۷۲✅

23-گیسوگلابتونم✅

24-طوطططیا ✅

25-ـnaziنازنین✅

26-پروانه ۲۱✅

27-نغمه۹۹✅

28-ـmehryn✅

29-روشناfm✅

30-عبدالواحد ✅

31-نیاز ✅

32.خواهر نیاز ✅

33.ـalaae✅

34-شروین ۶۸✅

35-خدایاتومیدانی ✅

36-ـmerino✅

37-ـjoooodi✅

38-ـporteghali✅

39-ـhappygirlss✅

40-فطررس✅

41.ـbpyk.aoooo✅وخودم

🌼 امیدوارم همگی حاجت روا بشین

پایان چله پنجشنبه ۱خرداد ۴۰۴

یا امام رضا اینبار تمام نشونه ها تورا نشون میدن تو را بجان جوادت قسم دستمو بگیر 

ممنون عزیزم، فعلا انقدر هردومون خسته ایم که دست و دلمون به هیچ کاری نمیره. خودت چیکار کردی عزیزم؟ مش ...

میفهمم عزیزدلم انشاءالله روبه راه شدین برین توهنوزجوونی تارحمت سالمه باید دنبالش بیفتی. والافعلا نرفتم دکترم سونو کنه بعدعمل فعلا دستم خالیه هم اینک میگن 2تا3ماه بعدعمل بایدبرم من همه تلاشموکردم ازجانب خودم خیالم راحته کم نذاشتم دیگ بقیش دست خداست 

همینطوره عزیزم، حتما کیفیت جنین پایینه! ولی چطور میشه به کیفیت جنینهای دیگران اعتماد کرد؟! مگه مال ز ...

تحقیق کن عزیزم. بله واسه زوج هایی مثل خودمونه شایدصلاحت ب اینه ازجنین دیگری مادربشی چهره رو بیخیال شو ولی شبیه خودتم میشه چون توبدن تورشدمیکنه چن درصدژن تورم میگیره جایی خونده بودم اینو. ب اخرکارفک نکن چهرش شبیه بشه یانشه انشاءالله مادربشی مابقی درست میشه عزیزم

درست میشه ان شاء الله فقط باید دنبالش باشی مشکلتون چیه عزیز؟

ممنون عزیزم، خودم تنبلی دارم و مورفو اسپرم هم پایینه، باورم نمیشه اینهمه سال هرکاری کردیم جواب نداد، دیگه خسته شدیم فعلا دست کشیدیم

فداتشم خوبیم عزیزم تو خوبیاینجا دخترم یه روزش بوده 🥹🩷 سلین خانم مامانشه

ایجانم عزیزم قدمش مبارکه فاطمه جان 

شروع چله ی زیارت عاشورا 📖

شروع ۷خرداد

پایان ۱۶تیر

این چله ی من لازم نیست شما بخونید 🤍

۱-

۲-

۳-

۴-

۵-

۶-

۷-

۸-

۹-

۱۰-

۱۱-

۱۲-

۱۳-

۱۴-

۱۵-

۱۶-

۱۷-

۱۸-

۱۹-

۲۰-

۲۱-

۲۲-

۲۳-

۲۴-

۲۵-

۲۶-

۲۷-

۲۸-

۲۹-

۳۰-

۳۱-

۳۲-

۳۳-

۳۴-

۳۵-

۳۶-

۳۷-

۳۸-

۳۹-

۴۰-

۴۱-

🌼

هر دوستی دوست داره اسمش تو چلع باشه تک کنه لطفاً نه لایک 🌷