2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7253108 بازدید | 695440 پست

خانما یه سوال 

من ۳۸ سالمه دوسال اقدامم چند دوره دارو گرفتم و باردار نشدم

یبار ای یو ای منفی

این ماه ال دی میخورم تا پریود بعدی برم واس داروی پانکچر

روزا اصلا نمیگذره برام

همش فکر میکنم وقتی با دارو و ای یو ای نشدم حتما تخمکم پوچه

چند سال پیش باردار شدم و خودم با دارو سقط کردم

الان دارم از غصه میمیرم

بنظرتون ممکنه الان که ۴ سال گذشته همه تخمکام پوچ باشن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تازه ای یو ای منفی شدماین ماه بهم ال دی دادماه بعد برم که دارو بده واس پانکچرشما میدونین چرا ال د ...

چون داروها میشن کیست معمولا میدن که پریود بعدی مشکلی نباشه

مشتاقانه منتظرتم عزیز دلم😍خدا نگهدارت باشه
منم صبح بیدار شدم سرگیجه تهوع حالم خیلی بد بود الان کمی بهترمولی رحمم تیر می‌کشه کماکان

مثل همیم من الان سمت راستم تیر میکشید زدش چپ خدا خودش به خیر بگذرونه بیبی چک دو خط پر رنگ‌بشه مال همه بچه هایی که منتظرن 

چون داروها میشن کیست معمولا میدن که پریود بعدی مشکلی نباشه

مرسی که جواب دادین

این روزا همه امیدم به این صفحه هست 

هر ثانیه میام حرفی بشنوم تا بتونم امیدوار بشم

دنبال کسایی میگردم که شرایط منو دارن تا ببینم موفق بودن یا نه

این امتحان خدا واس من خیلی سخته من کم آوردم 

راستش اولین باره میخوام انتقال بدم و شنیدم ک باز اول زیاد شانس ندارم ولی مبنا رو نگذاشتم رو منفی 0شد ...

نه بابا خیلیام بار اول گرفته دیگه حکمت خداس و شانس😁

مرسی که جواب دادیناین روزا همه امیدم به این صفحه هست هر ثانیه میام حرفی بشنوم تا بتونم امیدوار بشمدن ...

انشاالله خبرای خوبی بهمون میدی عزیزم بسپار خدا

خانما یه سوال من ۳۸ سالمه دوسال اقدامم چند دوره دارو گرفتم و باردار نشدمیبار ای یو ای منفیاین ماه ال ...

منم چند دوره دارو گرفتم پیش ی دکتر دیگ باردار نشدم اومدم پیش دکتر جدیدم  اول گفت طبیعی iui ولی جواب آزمایشات رو دید  گفت iui برات فایده نداره مستقیم رفتمivfولی خداروشکر تخمکام خوب بودن 

سلام عزیرم خوب هستین عزیرم منم از ای وی افم ی پسر دارم الان از دیروز فهمیدم که باردارم خوندم ک قبل ۱ ...

سلام، ممنون عزیزم

به سلامتی، مبارک باشه🥰

برای من علتش مشخص نشد معمولا قبل ۱۲ هفتگی رو میگن بخاطر مشکلات کروموزومی هست بیشتر، قلبشم بله تشکیل شده بود ولی رشدش متوقف شد

انشاالله برای شما صحیح و سالم میمونه توکلت به خدا❤️

خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
انشالله هم برای من هم برا شما هم همه افراد این صفحه بشه انشالله

ممنونم من که بار دوممو دیگه جنین ندارم همه کارم کردم دیگه قسمتم چیه نمیدونم فردا روز دهمم یه تست میزنم‌دیگه هرچی خیر برام پیش بیاد 

مثل همیم من الان سمت راستم تیر میکشید زدش چپ خدا خودش به خیر بگذرونه بیبی چک دو خط پر رنگ‌بشه مال هم ...

تو رحممون جنگه جهانیه خدا بداد برسه😂😂😂😂😂😁😁😁😁😁

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...