2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7253108 بازدید | 695440 پست
ای جان به سلامتی.پسر گلت چند سالشه؟چه خوب که طبیعی باردار شدی؟اصلا دارو نخوردی؟

قربونت

سه سالو ۸ماه تقریبا

نه هیچی چون بعداز پسرم قصد نداشتیم دیگه ولی خیلی ام پیشگیری نمیکردیم راستش

یه بارم دو سال پیش باردار شدم طبیعی ولی قبل ۱۲ هفته قلبش وایساد

بعد جالبش اینجاست من بخاطر بسته بودن لوله هام آی وی اف کردم، معجزه ی خدا بود برام

خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
شروع چله ی دعای سریع الاجابه امام علیسه شنبه 13رجب 1446=25دی 403اَللّهُمَّ اِنّی اَسْئَلُکَ بِاِسْمِ ...

فدات شممم مرسی 🫂🫂🫂💋💋💋خدا حاجت دلتو بده عزیزم

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکبار سال نود و چهار طبیعی البته بتام رفت بالا بعد افت کرد البته اینم بگم مثل زایمان دردم گرفت خو ...

سلام عزيزم يه چيزايي يادم بود، خدا اين سري دلت رو شاد ميكنه  عزيزم🤲🏻🤲🏻❤️❤️❤️❤️❤️

سلام دوستان 

من ماه دی میتونستم برم انتقال بدم ک نرفتم

ماه بهمن میتونم انتقال بدم ولی چنتا مشکل دارم 

1 اضافه وزن دارم 

2 خونه تکونی ک البته زیاد مهم نیست

3 مادرشوهرم میخواد بره کربلا تو اون تایم ک میاد واینا و میخوان مهمونی بگیرن میفته تو انتقال من ک گفتم اینم اگه افتاد به اومدنش میگم ویروس جدید گرفتم نمیتونم بیام 

4 ماه اسفند ک ماه رمضونه 

اگه قبل عید انتقال ندم میفته برای اردیبهشت 

انگار دلم طاقت نمیاره تا اون وقت 

بنظرتون چیکارکنم بندازم برای بعد عید یا برم ی بار قبل عید انتقال بدم

ممنون عزیزم، خوبی شما؟بله از آی وی افم یه پسر دارم خداروشکر، الانم به لطف خدا طبیعی باردار شدم

سلام عزیرم خوب هستین 

عزیرم منم از ای وی افم ی پسر دارم 

الان از دیروز فهمیدم که باردارم 

خوندم ک قبل ۱۲ هفته یه بار قلبش وایساد برا شما 

من الان خیلی نگرانم 

علایمش چی بود 

رشدش خوب بود قبلش ؟ 

و قلب تشکیل شده بود ؟ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام دوستان من ماه دی میتونستم برم انتقال بدم ک نرفتمماه بهمن میتونم انتقال بدم ولی چنتا مشکل دارم 1 ...

استخاره کن عزیزم بعضی وقتا که نمیدونیم چیکار کنیم قرآن راه رو نشون میده

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی و ربی من لی غیرک / خدایا شکر برای هدیه قشنگت

۳۹ سالمه اراک انتقال دادم

اگه امکانش رو داری مرکزی که میری رو عوض کن واقعا هر مرکز یه روش متفاوت داره ممکنه درمانِ یکی برات بی نتیجه باشه ولی جای دیگه بری روی بدنت اثر داشته باشه اگه تونستی برو تهران یه بار دیگه شانست رو امتحان کن

میدونم سخته میدونم آدم بعد از هربار تلاش و نتیجه نگرفتن کم میاره ولی چاره چیه؟ خیلیا رو دیدم که زمان رو از دست دادن و بعدا پشیمون شدن که ای کاش همه ی همه ی سعیمون رو میکردیم

من که دارم این حرف رو میزنم خودم خسته ترینم

۴ بار iui منفی

۴بار انتقال منفی

سابقه بارداری پوچ و کورتاژ و ...

ولی تا جون داشته باشم میرم دنبالش شاید خدا برای ما اینجوری خواسته که با زحمتِ زیاد نتیجه بگیریم

من دلخوشم به وعده ی خودش که میگه ان مع العسر یسری

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی و ربی من لی غیرک / خدایا شکر برای هدیه قشنگت

میگم این طول سرویکس تو ان تی شکمی ۳۲ باشه کمه؟ من چون ای وی اف کردم تا الان پروژسترون داشتم شیاف دکتر گفت خوبه عالی و دیگه نیاز به شیاف نداری قطع کرد من الان بخاطر پیام هایی ک تو نی نی سایت و گهواره هست در مورد سرویکس ۳۲ استرس گرفتم

انتظار ۱۰ ساله...
میگم این طول سرویکس تو ان تی شکمی ۳۲ باشه کمه؟ من چون ای وی اف کردم تا الان پروژسترون داشتم شیاف دکت ...

اصلا اصلا مجازی رو چک نکن عزیزم بخدا همش استرسه فقط اصلا نگران نباش حتما دکترت به صلاحت دیده بدن با بدن وشرایط با شرایط فرق داره گوشیتو بنداز اونور

سلام دوستان من ماه دی میتونستم برم انتقال بدم ک نرفتمماه بهمن میتونم انتقال بدم ولی چنتا مشکل دارم 1 ...

اضافه وزن و خونه تکونی رو منم داشتم و بیخیال شدم

چون خونه فقط یه هفته تمیز میمونه و بعدش دوباره کثیفه

😉