2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7253437 بازدید | 695452 پست
سلام دوستان عزیزم نمیدونید با جه حالی داشتم میگشتم که یه نفر شبیه خودم پیدا کنم چقدر خوشحال شدم این ...

ای جانم امیدوارم همیشه دلت شاد باشه و بخندی....

یه لحظه بین پستت و آیدیت رفتم و اومدم....

عمو پورنگ رو تجسم کردم میخواد آی وی اف کنه....

یعنی قفل کردما....

خوش اومدی به خونه خودت عزیزم....

انشالله به زودی زودی بهترین بهترینا برات اتفاق میفته.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها..دهانه رحمم سه سانت باز شده.اومدم بستری شدم..دیروز درد زیر شکم داشتم.الان ندارم..ولی سه ...

سلام عزیزم....

هفته چندمی؟

انشالله همه چی خوب پیش میره....

به اتفاقای خوب فکر کن و استراحت داشته باش....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چندبار انتقال منفی داشتی؟کیفیت جنینات خوب بوده؟

عزیزم به سلامتی خداروشکر نتیجه گرفتید دفعه پنجم چه کارایی کردی که دفعه های قبل نکردی استراحت چطور بود ممنون میشم داروها و کارایی که کردی رو بگی شاید بدردمون خورد 

میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید🙏😔

سلام. دوستان انتقال روز چندم قاعدگی انجام میشه.؟ کسی میدونه؟ خیلی استرس دارم.

عزیزم چه نوع انتقالیه فریز فرش؟

بعد بستگی به بدنت و رفلکست به داروها داره من خودم سه تا سیکل داشتم هر کدوم متفاوت بودن....

تازه هر سه سیکلم تقریبا شبیه هم بودن....

سیکل کوتاه بودن....

اما روزهای پانکچرم متفاوت بودن، ۱۶، ۱۲ و ۱۳ سیکل پانکچر شدم....

بسته به اینکه جنین چند روزه انتقال دادن روز انتقالمم متفاوت بوده....

سلام بچه ها..دهانه رحمم سه سانت باز شده.اومدم بستری شدم..دیروز درد زیر شکم داشتم.الان ندارم..ولی سه ...

چند هفته ی ؟خیره انشاالله عزیزم 

یا امام رضا اینبار تمام نشونه ها تورا نشون میدن تو را بجان جوادت قسم دستمو بگیر 

ممنونم ازت مهربونمخدا رو قسم میدم به این روز ولادت به بزرگی خدا به همه ی بنده های خوبش ، هرچی زودتر ...

فدات بشم خواهر قسنگم 

انشاءالله.

خیلی خوشحال شدم که پیامتو دیدم 

نگران نباش خواهر من ناخواسته باردار شد و جنین دقیقا جای زخم سزارین لانه گذینی کرده بود 

چسبندگی داده بود 

خداراشکر بچه سالم آمد . انشاءالله که بسلامت بغل کنی جوجه رو 

انشاءالله قسمت خودت مهربان بانو، قسمت آلا فاطمه جون. نسا. رز710 ک ازش بی خبرم انشاءالله هرجاهست بهتر ...

قربونت بشم امیدوارم برای تو هم همچین شادی نصیبم بشه.الهی همه تو دامنتون سبز بشه 

عزیزم چه نوع انتقالیه فریز فرش؟بعد بستگی به بدنت و رفلکست به داروها داره من خودم سه تا سیکل داشتم هر ...

سلام عزیزم. افتخاردادید که جواب دادید. من جنین فریزدارم. وخیلی استرس دارم. تغذیه ام چی باشه بهتره؟ 

❤️❤️

سلام عزیزم. افتخاردادید که جواب دادید. من جنین فریزدارم. وخیلی استرس دارم. تغذیه ام چی باشه بهتره؟

عزیزم فدات برا من افتخاره که فرصتی برا بودن پیش دوستام داشته باشم....

عزیزم میفهممت اما تا میتونی استرس رو از خودت دور کن....

خودتو سرکرم کن....

ببین بسته به نوع سیکلت و واکنش بدنت داره....

سیکلت کوتاهه بلنده...

با ال دیه بدون ال دیه....

نچراله یا دارو داری....

طبق سونوهایی که میشی و سن جنینات زمان انتقالت مشخص میشه....

تغذیت رو از کسی تقلید نکن بر اساس بدنت باشه....

باید و نبایدهای بدن خودت تعیین کننده تغذیت هستن....

مثلا من مستعد یبوست بودم برا همین مثل بعضی دوستان که نشاسته میخوردن نخوزدم چون برا من خوب نبود....

یا مثلا من کم کاری تیروئید دارم و بعضیا که میگن ما شیر سویا خوردیم و مثبت شدیم من به هیچ وجه نخوردم چون برا من خوب نیست....

اما چیزی که میتونم بهت بگم....

تغذیه سالم و میوه های فصله....

آب زیاد بخور....

دنبال سرگرمی برا خودت باش....

کتاب، فیلم، بافتنی هر چیزی که سرگرمت میکنه....

سلام گلم..فردا ۳۴ هفته م تموم میشه.

قربونت بشم نگران نباش با کمی استراحت این روزام میگذرن....

چیزی نمونده که....

استراحت کن....

مطمئن باش به سلامتی بغلش(ون) میکنی گلم.....