2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7253107 بازدید | 695440 پست
سلام به همگی عزیزان میخواستم از خودم و این روزا بگم شاید به درد کسی بخورهمن سال ۱۴۰۱ دوقلو مثبت شدم ...

چ حس خوبیه ک الان شروع ب مادری کردن کردی..

چ‌حس خوبیه ک داری شیرخشک بش میدی و تو بغلت خوابش میگیره و ارامش میگیره.

چ حس خوبیه قلبشو ب قلبت میچسبونی

بغض کردم برات.بغض خوشحالی.ک الان تمام امیدت شده.قوت قلبت شده.

خدا حفظتون کنه..

بهترین پدر و مادر هستین براش..

از بهزیستی گرفتین!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من یک بار انتقال دادم همه چیز خوب بود، حداقل ضخامت و کیفیت و مطمئنم اما از نظر روحی و است ...

روحی و استرس خیلی مهمه 

بنظرمن اگ سه تا جنین گرید عالی داری و سنت 44 هست ب جنین شناسن بگو برات جنینا و بلاست کنه و یکی رو انتقال بده و دوتای دیگه رو فریز کنه ک شانس دفعات انتقالت بره بالا 

سلام دوستان دکترم میگه بیا هیستروسکوپی رحم کن این بار برای انتقالت اما خانوادم میگم رحم اجاره ای بگی ...

بنظرمن هیسترو رو برو چون اگ داخل رحم بولیب میوم و چیز اضافه ببینن برمیدارن خیلیلا با هیسترو باردار شدن

دورت بگردم انشاءالله هممون باهم مادربشیم وباهم بخندیم وکیف کنیم. تو ی تاپیکی رفتم خانمه میگفت روزعید ...

عزیزم درسته قربون امام علی برم منم در همین لحظه نذر میکنم ک 30 تا غذا روز عید غدیر توزیع کنم

سلام به همگی عزیزان میخواستم از خودم و این روزا بگم شاید به درد کسی بخورهمن سال ۱۴۰۱ دوقلو مثبت شدم ...

عزیزم خیلی کار خوبی کردی خدا ب بسر کوچولوت ی داداشی آبجی بده ان شاء الله ک باهم بازی کنن 

سلام ب شما انجام همچین کار و مسئولیت بزرگ. سعادت و دل مهربونی مث شما میخاد انشالله با ورودش ب زندگیتون خوشبختی وارامش و نعمت و فراوانی روونه ی  زندگیتون بشه در کنار هم شاد باشید عزیزم واقعا خوشحالم هم برا شما هم اون طفل معصوم.    

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....

شروع چله ی زیارت عاشورا 📖

شروع سه شنبه ۷خرداد

پایان دوشنبه ۱۶تیر

این چله ی من لازم نیست شما بخونید 🤍

🤲🏻روز اول بنیت سپیدار جان 🤲🏻

۱-سپیدار جوجو✅

۲-زهراعروس

۳-مارپلههههههه

۴-اهسته

۵ـjoooodi

۶-محدثه

۷-فطررس

۸-ماهورجان

۹-داداشمممم

۱۰-عبدالواحد

۱۱-خواهر نیاز

۱۲-نیاز

۱۳-ـalaae

۱۴-هدیه۹۹

۱۵-ـavaaajon

۱۶-پروانه۲۱

۱۷ـatitalebi

۱۸-سرونازززز

۱۹-مامان۱هاکان

۲۰-

۲۱-

۲۲-

۲۳-

۲۴-

۲۵-

۲۶-

۲۷-

۲۸-

۲۹-

۳۰-

۳۱-

۳۲-

۳۳-

۳۴-

۳۵-

۳۶-

۳۷-

۳۸-

۳۹-

۴۰-

۴۱-خودم

🌼

هر خواهری دوست داره اسمش تو چلع باشه تک کنه لطفاً . نه لایک 🌷

س شنبه

یا امام رضا اینبار تمام نشونه ها تورا نشون میدن تو را بجان جوادت قسم دستمو بگیر 

شروع چله ی زیارت عاشورا 📖شروع سه شنبه ۷خردادپایان دوشنبه ۱۶تیراین چله ی من لازم نیست شما بخونید 🤍� ...

الهی دورت بگردممممممممممم من❤️‍🔥😘🙏انشاءالله حاجت روایی خودت گلم 🫂😘❤️‍🔥❤️

سلام عزیزان 

وقتتون بخیر

انشاالله همه حاجت روا بشن

قبلاً خودم تو این گروه میومدم خیلی زجر کشیدم مثل خیلی ها

الان یک دختر چهار ساله دارم البته تازه رفته تو چهار سال به لطف خدا

برای اینکه دخترم تنها نباشه وبه اصرار خودش ودل شوهرم شنبه سوم خرداد یک جنین پسر برام انتقال دادن 

یک روز بعد از عید قربان باید آزمایش بدم

سپردم به خدا .خودش می‌دونه دختر و پسر اصلا برام مهم نیست فقط دخترم یکی رو داشته باشه که بعد از من وپدرش پشت و پناهش باشه