بیایید از برنامه هاتون بگید ، چه طور به همه این کارها می رسید ، اگه فقط خونه و بچه بود می رسیدم ولی این وسط باید درس هم بخونم ، همه چی رو قاطی کردم ، یهدبچه سه ساله دارم و باردار هم هستم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
از شما کسی توقع نداره عزیزم ب خودت سخت نگیر استراحت کن بچه ت بسلامتی بدنیا اومد ی ذره جون گرفت اونوق ...
واقعا جونش رو ندارم ، همش احساس خستگی می کنم ، فقط میخام بخوابم ، به زور یه لقمه غذا میتونم حاضر کنم که گرسنه نمونیم ، ولی خوب همه انتظارشون خیلی بالاست میگن شلخته ای
به خودت سخت نگیر شما بارداری و طبیعی هست که خسته باشی و به کارات نرسی من شوهرم خیلی کمکم میکنه خصوصا تو بارداریم کاری نمیکردم چون سر دومی استراحت مطلق شدم اما الان خودم همیشه زودتر از خواب بیدارمیشم صبحانه رو آماده میکنم ناهار میزارم گردگیری میکنم وجارومیکشم به بچه هام میگم فقط تو اتاق خودشون بازی کنن و ریخت و پاش هم کردن مسابقه میزارم بینشون که کی زودتر اتاقو جمع میکنه 😂 خونه م همیشه مرتبه بااینکه دوتا پسربچه دارم
بزار بگن خیلی دلسوز هستن و براشون مهمه بیان روزی یک ساعت کمکت کنن مگه ظرف شستن و لباس تا کردن و ی جا ...
خدا رو شکر که یکی اینو درک کرد ، واقعا انرژی گرفتم ، به خدا ختم مادربزرگ همسرم بود ، آقایون خونه ما بودن ، خونه رو مرتب کردم تحویلشون دادم یه هفته مریض شدم