2777
2789

میخوام یه ورزشو تخصصی شروع کنم ۲۰ سالمه میدونم دیره ولی امان از علاقه دلم میخواد یه ورزشو خیلی خوب یاد بگیرم جوری که یه شانسی داشته باشم برای تیم ملی یا اینکه مسابقات زیادی تو خوده کشور داشته باشه و شروعش برای یه دختر ۲۰ ساله دیر نباشه خیلی

به نظرتون کدوم ورزش این ویژگی هایی که من میخوامو داره؟ 

بسکتبال، هندبال، والیبال، بدمینتون، فوتسال

لطفا فقط مسخره نکنید😂🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین چی علاقه داری

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

ورزش تکی 

ولی بین اینا والیبال 

ایمانی که به گیسویی بلرزد،به چه ارزد؟                                         شیپور جنگ را زده و یک باره صلح میطلبی؟! 🙂.                                   با افتخار استقلالیم💙                                                         برایم عشق در رنگ آبی، صلح در رنگ آبی، زیبایی در رنگ آبی، پاکیزگی در رنگ آبی، موفقیت در رنگ آبی، آزادی در رنگ آبی و دوستی در رنگ آبیست💙✊🏿    

پیلاتس...با کمی تلاش میتونی مدرکشم بگیری مربی بشی...خانما خیلی پیلاتس کار میکنن بازار کار خوبی هم داره

من عاشق داستانهایی هستم که در پایان زن ها خودشان ، خودشان را نجات میدهند.👠💄👒

فوتسال یه دوره سه ماهه رفتم خیلیییی هم علاقه داشتم و دارمم حتی مربیمون یه اطلاعیه برای جذب استعداد تیم استانمون هم فرستاد ولی برای زیره ۱۸ سال ها بود

نمیدونم اگه برم احتمال و شانسی برای ورود به تیمیو دارم یا نه چون سنم بیشتره

اخه مربیمون میگفت ترجیحشون اینه نوجوون بگیرن تربیت کنند بعد از همون ها تو تیمشون استفاده کنند اگه توش به هچ جا نرسم خیلی تو ذوقم میخوره🥲

بسکتبال صفره صفرم نمیدونم برم شروع کنم خیلی دو به شکم یا برم همون سراغ فوتسال؟