2777
2789

ذکربراازدواج میخوایی

«یادت باشه، تو از هر چالش بزرگ‌تری. نوری درونت داری که می‌تونه هر تاریکی رو بشکافه. کافیه به اون قدرت بی‌کران تکیه کنی و قدم برداری؛ اونوقت می‌بینی چطور هر ناممکنی، به فرصتی درخشان تبدیل میشه.»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه ازدواج با شخصی که میخوای.

چله حق شناس

و ختم ۱۲۴هزار صلوات بگیر

اگه طرف ب صلاحت باشه معجزه رومیبینی

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

واسه ازدواج با شخصی که میخوای.چله حق شناسو ختم ۱۲۴هزار صلوات بگیراگه طرف ب صلاحت باشه معجزه رومیبینی

بعد از تموم شدن این چله ها نتیجه شو میبینم؟!

چله حق شناس چیه

ختم صلوات که گفتین چجوری در طی چند روز و روزی چند تا

بعد از تموم شدن این چله ها نتیجه شو میبینم؟!چله حق شناس چیهختم صلوات که گفتین چجوری در طی چند روز و ...

نه

دیگه

معلوم نیست کی نتیجشو ببینی

ممکنه حتی همون روزای اول نتیجه ببینی 

ممکنه بعد چندماه یکسال و...نتیجه ببینی

چله حق شناس  رو توگوگل سرچ کن

چون خیلی طولانیه

ختم ۱۲۴هزار صلوات تااهرموقع تموم شدنش طول بکشه ایرادی نداره

فقط باید هرروز صلوات بفرستی حتی یدونه

که‌ختمت خراب نشه

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

نهدیگهمعلوم نیست کی نتیجشو ببینیممکنه حتی همون روزای اول نتیجه ببینی ممکنه بعد چندماه یکسال و...نتیج ...

الان ختم سوره یاسین برداشتم و حدود یازده یا دوازده روزه

حالا به پیشنهاد شما اینا رو  هم گوگل سرچ کردم دیدم فقط اون قسمت که گفته بود اگه برآورده نشه چله حق شناس ضمانتش بر عهده فلانی هست رو نفهمیدم منظور شو

کدوم بهتره که با ختم یاسین همراه انجام بدم

براتون اثر داشته؟!

من نگفتم تاحالاقصدازدواج ندارم

«یادت باشه، تو از هر چالش بزرگ‌تری. نوری درونت داری که می‌تونه هر تاریکی رو بشکافه. کافیه به اون قدرت بی‌کران تکیه کنی و قدم برداری؛ اونوقت می‌بینی چطور هر ناممکنی، به فرصتی درخشان تبدیل میشه.»