2777
2789
ی عده میگفتن چرا مذاکره نمیکنه چرا کند پیش میره ما دوس داریم با امریکا خوب بشیم الان نمیدونم بازم هم ...

همه فهمیدن این مذاکره ها فقط پوششی برای حمله اسرائیل بود حتی ترامپ کثافت هم گفت از حمله اسرائیل خبر داشته 

آمریکا و نوچه اش هیچوقت دوست ایران نمیشن فقط باید جوری ایران قدرتمند بشه که بترسن وگرنه اگه کوچکترین ضعفی از ایران ببینن رحم نمیکنن

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همه فهمیدن این مذاکره ها فقط پوششی برای حمله اسرائیل بود حتی ترامپ کثافت هم گفت از حمله اسرائیل خبر ...

درسته چقدر مارو مسخره کردن وقتی میگفتیم مذاکره ن

داداشم ارتشی چقدر توهین کردن میگفتن داداش ارتشی ریقوت نیازی بهش نداریم نیاز نیست از کشور محافظت کنه بگو بیاد بیرون  از ارتش و...

درسته چقدر مارو مسخره کردن وقتی میگفتیم مذاکره نداداشم ارتشی چقدر توهین کردن میگفتن داداش ارتشی ریقو ...

تاوان سختی دادیم خیلی شهید دادیم ولی باعث شد ارزش نیروهای نظامی به مردم ثابت بشه 

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
خدا الهی نگهدار هموطنامون باشه خیلی دوستشون دارم

الهی آمین

هر روز دعا میکنم برای تک تکشون (به جز خائنین که دیگه اونا هموطن نیست بیشرف و اسراییلی هستن و وطنشون اون خراب شدس)

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
الهی آمینهر روز دعا میکنم برای تک تکشون (به جز خائنین که دیگه اونا هموطن نیست بیشرف و اسراییلی هستن ...

وطن یعنی مادر .اونا هم به مادر خودشون خیانت کردن .خائنین اگه خوشحالن کسی به وطنشون تعرض کنن یعنی کسی به مادرشون تعرض کنه هم خوشحال میشن 

وطن یعنی مادر .اونا هم به مادر خودشون خیانت کردن .خائنین اگه خوشحالن کسی به وطنشون تعرض کنن یعنی کسی ...

خیلی کامل و قشنگ گفتین😍

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸

اره ادمای دورمو شناختم

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم