گوگوشمگوگوشم مدیر استارتر عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 225 عنوان خانومای که آرایشگرن 116 بازدید | 14 پست لاین آرایش داعم چطوره برا یادگیری بین آرایش داعم و میکاپ و شنیون موندم 1404/04/03 | 13:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
wrghhvjjkk عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 941 میشه منم ی سوال بپرسم ؟ میگن مژه کاری ب درامد دیر میرسی درامد نداره و فلان درسته ؟ بعذ میگن شنیون سخته خیلی ؟ هزینه یادگیریش چقدرع؟
miss_naz07 عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 7240 میکاپ بنظرم بهتره آرایش داعم اگه بیشتر واسه لب و ابرو باشه بهتر مشتری میاد نازنیندلبری،ناز بکنتا ایتری👁️✨‹عروسزاگرس💍›. <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>
mahsima7667 عضویت: 1403/08/19 تعداد پست: 6373 آرایش دائم موقع یادگیری مدل خیلی کم پیدا میشهتا چند سال اول خیلی بهت اعتماد نمیکننچونتتو خیلی حساسهمن خودم میکاپ کار عروسمبنظرم میکاپ تنها یا شنیون تنها رو به صورت تخصصی یاد بگیری خیلی خوبه چون میگذرد غمی نیست،تا بگذرد درد کمی نیست🤍🕊️
miss_naz07 عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 7240 میشه منم ی سوال بپرسم ؟ میگن مژه کاری ب درامد دیر میرسی درامد نداره و فلان درسته ؟ بعذ میگن شنیون سخ ... بنظرم مژه اتفاقعا خوبه من دوستم سال پیش رفت یاد گرفت واسه امسال عید کلی مشتری داشتشنیون آره سخته نازنیندلبری،ناز بکنتا ایتری👁️✨‹عروسزاگرس💍›. <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>
گوگوشمگوگوشم مدیر استارتر عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 225 میشه منم ی سوال بپرسم ؟ میگن مژه کاری ب درامد دیر میرسی درامد نداره و فلان درسته ؟ بعذ میگن شنیون سخ ... من نمیدونم عزیزم ولی شنیون جای خوب آموزش ببینی سخت نیست بنظرم ناخن بهتره تا مژه
گوگوشمگوگوشم مدیر استارتر عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 225 آرایش دائم موقع یادگیری مدل خیلی کم پیدا میشهتا چند سال اول خیلی بهت اعتماد نمیکننچونتتو خیلی حساسه ... هزینه مواد میکاپ میگن خیلی زیاده شما راضی هستی ؟
wrghhvjjkk عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 941 بنظرم مژه اتفاقعا خوبه من دوستم سال پیش رفت یاد گرفت واسه امسال عید کلی مشتری داشتشنیون آره سخته میگن دیر ب درامد میسرسی و اینا من میخام تابستون شروع کنم ی چندر غاز باهاش دربیارم بنظرتون مژه یا شنیون؟
mahsima7667 عضویت: 1403/08/19 تعداد پست: 6373 هزینه مواد میکاپ میگن خیلی زیاده شما راضی هستی ؟ من حدود ۷ ساله میکاپ کارمولی متریال خیلی گرونهچون باید از برند های خوب استفاده کنیحداقل ۵۰ میلیون سرمایه برای مواد باید داشته باشی چون میگذرد غمی نیست،تا بگذرد درد کمی نیست🤍🕊️
wrghhvjjkk عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 941 من نمیدونم عزیزم ولی شنیون جای خوب آموزش ببینی سخت نیست بنظرم ناخن بهتره تا مژه شما اموزش دیدید ؟ هزینش چقدر شده ؟ و اینمه بهتون سالن میدن ؟ یا تا چند سال باید مدل داشته باشی و اینا؟
miss_naz07 عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 7240 میگن دیر ب درامد میسرسی و اینا من میخام تابستون شروع کنم ی چندر غاز باهاش دربیارم بنظرتون مژه یا شنی ... حقیقتا مژه نه خوب بود اتفاقعا مال این دوستم روندش بنظرم خوب بود البته بستگی داره دوست آشنا زیاد داشته باشی یا نه آدم مثلا اجتماعی باشی ک زود مشتری جذب کنی نازنیندلبری،ناز بکنتا ایتری👁️✨‹عروسزاگرس💍›. <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>
گوگوشمگوگوشم مدیر استارتر عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 225 شما اموزش دیدید ؟ هزینش چقدر شده ؟ و اینمه بهتون سالن میدن ؟ یا تا چند سال باید مدل داشته باشی و این ... من آموزش ندیدم ولی دوستم داره آموزش میبینه
wrghhvjjkk عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 941 حقیقتا مژه نه خوب بود اتفاقعا مال این دوستم روندش بنظرم خوب بود البته بستگی داره دوست آشنا زیاد داشت ... شهر ما کوچیکه پر سالن و منم اونقذر اشنا ندارم اینستا هم ک نت اینطوریه و پیج خیلی پابلیکی نبوده
wrghhvjjkk عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 941 من آموزش ندیدم ولی دوستم داره آموزش میبینه راضیه ؟ کی ب درامد میرسه تقریبا ؟ و اینکه در طول روز چقدر وقتشو میگیره؟
گوگوشمگوگوشم مدیر استارتر عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 225 راضیه ؟ کی ب درامد میرسه تقریبا ؟ و اینکه در طول روز چقدر وقتشو میگیره؟ اره راضیه دو ساعت یه روز درمیون کلاس داره