2777
2789

میکاپ بنظرم بهتره 

آرایش داعم اگه بیشتر واسه لب و ابرو باشه بهتر مشتری میاد 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آرایش دائم موقع یادگیری مدل خیلی کم پیدا میشه

تا چند سال اول خیلی بهت اعتماد نمیکنن

چون‌تتو خیلی حساسه

من خودم میکاپ کار عروسم

بنظرم میکاپ تنها یا شنیون تنها رو به صورت تخصصی یاد بگیری خیلی خوبه

چون میگذرد غمی نیست،تا بگذرد درد کمی نیست🤍🕊️

میشه منم ی سوال بپرسم ؟ میگن مژه کاری ب درامد دیر میرسی درامد نداره و فلان درسته ؟ بعذ میگن شنیون سخ ...

بنظرم مژه اتفاقعا خوبه من دوستم سال پیش رفت یاد گرفت واسه امسال عید کلی مشتری داشت

شنیون آره سخته

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

میشه منم ی سوال بپرسم ؟ میگن مژه کاری ب درامد دیر میرسی درامد نداره و فلان درسته ؟ بعذ میگن شنیون سخ ...

من نمیدونم عزیزم ولی شنیون جای خوب آموزش ببینی سخت نیست   بنظرم ناخن بهتره تا مژه

بنظرم مژه اتفاقعا خوبه من دوستم سال پیش رفت یاد گرفت واسه امسال عید کلی مشتری داشتشنیون آره سخته

میگن دیر ب درامد میسرسی و اینا من میخام تابستون شروع کنم ی چندر غاز باهاش دربیارم بنظرتون مژه یا شنیون؟

هزینه مواد میکاپ میگن خیلی زیاده شما راضی هستی ؟

من حدود ۷ ساله میکاپ کارم

ولی متریال خیلی گرونه

چون باید از برند های خوب استفاده کنی

حداقل ۵۰ میلیون سرمایه برای مواد باید داشته باشی

چون میگذرد غمی نیست،تا بگذرد درد کمی نیست🤍🕊️

من نمیدونم عزیزم ولی شنیون جای خوب آموزش ببینی سخت نیست بنظرم ناخن بهتره تا مژه

شما اموزش دیدید ؟ هزینش چقدر شده ؟ و اینمه بهتون سالن میدن ؟ یا تا چند سال باید مدل داشته باشی و اینا؟

میگن دیر ب درامد میسرسی و اینا من میخام تابستون شروع کنم ی چندر غاز باهاش دربیارم بنظرتون مژه یا شنی ...

حقیقتا مژه 

نه خوب بود اتفاقعا مال این دوستم روندش بنظرم خوب بود 

البته بستگی داره دوست آشنا زیاد داشته باشی یا نه آدم مثلا اجتماعی باشی ک زود مشتری جذب کنی 

حقیقتا مژه نه خوب بود اتفاقعا مال این دوستم روندش بنظرم خوب بود البته بستگی داره دوست آشنا زیاد داشت ...

شهر ما کوچیکه پر سالن 

و منم اونقذر اشنا ندارم اینستا هم ک نت اینطوریه و پیج خیلی پابلیکی نبوده