2777
2789

مدرسه قبلیم معلوم نیست چجوریه خیلی وقته نرفتم میخوام برای دیپلم ثبت نام کنم از راه دور نیاز داره برم اونجا برای کارنامه و پرونده؟

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگر دیپلم موقت دارین برید آموزش و پرورش شهرتون اگر نه برید مدرستون اگر بزرگسال نیست معرفی میکنن دوباره ثبت نام کنید برای امتحانات 

اِصـــالت خلق می‌کند  جهــــالت جعل می‌کند!🌱« وَ کَفی‏ بِرَبِّکَ هادِیاً وَ نَصیراً »

عزیزم اگر دیپلم موقت دارین برید آموزش و پرورش شهرتون اگر نه برید مدرستون اگر بزرگسال نیست معرفی میکن ...

نه دیپلم ندارم اصلا سیکل دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه دیپلم ندارم اصلا سیکل دارم

مدارک تو ببر آموزش پرورش یا مدارس بزرگسال ریز نمرات تا جایی که درس خوندی با مدارک هویتی ببر ثبت نام میکنن شهریور همراه با افتاده ها امتحان بده دی ماهم میتونی

اِصـــالت خلق می‌کند  جهــــالت جعل می‌کند!🌱« وَ کَفی‏ بِرَبِّکَ هادِیاً وَ نَصیراً »

مدارک تو ببر آموزش پرورش یا مدارس بزرگسال ریز نمرات تا جایی که درس خوندی با مدارک هویتی ببر ثبت نام ...

ریز نمرات از همون اموزش پروش باید بگیرم درسته؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40