2777
2789

ظاهر خونه رو دیدیم پسندیدم 

حالا روز بعد ک نشستیم دیدیم چاه دستشویی گرفته سیفون میزنیم دسمال میاد بالا. 

تو سریش آب گیر میکنه سریشو بر داشتیم چاهش وحشتناک افتضاح بود 🤢

تو اتاقم لوله فاضلاب زدن بو میاد 

تو حمومش چاه توالت فرنگی همینجوری بازه 

میخواد بعدش خونه رو بفروشه واسه همین هزینه نمیکنه 

دلم میخاد بلند شیم ولی دیگ جونی واسه اساب کشی ندارم همین الانشم کمر دردم 

خدا لعنت کنه ابن صاحب خونه های بی انصافو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون اجاریه

بقیه همه چیز از تقدیر بهشون رسید اما من حتی تقدیر هم از دربار غوث اعظم بهم رسید .منم ادنی غلام غوث اعظم .فقیرم بارگاه غوث اعظم. وسیله نیست ما را از دو عالم جز لطف و عطای غوث اعظم. غوث اعظم به من بی سر و سامان مدده قبله ایمان مدده کعبه دین مدده . امداد کن امداد کن از بند غم آزاد کن در دین و دنیا شاد کن یا غوث اعظم دستگیر.خاک بغدادت شود سرمه بیناییم پیر پیران مدده یا شه دستگیر مدده.غوث اعظم بنگر به حالم .الهی خیر گردانی به حق شاه جیلانی .🤲💚

خونه اجاره ای همینه

مردم چون میگن خونه خودمون که نیست و موقت هستیم اصلا براشون مهم نیست خونه رو به گند و کثافت بکشن

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

نمیدونم ب املاکی هم نشون دادیم چیزی نگفتا صدا آب میاد بوی گندم میزنه بیرون

خب کارتون خیلی سخت شده تا کی میخواین با این بوی فاضلاب تحمل کنین 

بنظرم قرارداد رو‌ فسخ کنین

اسباب کشی مجدد دو هفته نهایت زمان ببره