2777
2789
عنوان

خواستگار قبلی

147 بازدید | 19 پست

مدت خیلی زیادی گذشته از اومدن خواستگار قبلیم کسی که واقعا ارزش ازدواج کردن داشت پسری که مطمئن بودم کنارش میتونم خوشبخت بشم! مهربون با اخلاق شریف درستکار با تحصیلات کسی که یک معلم بود و الان بعد از گذشت تقریبا 1 سال شده معلم نمونه کسی که شده معلم خواهرم و خواهرم آنقدر ازش تعریف کرده که دوباره یادم افتاد و بخاطرش اومدم اینجا

واقعا گاهی آدم بخاطر یک اشتباه 19 نمیشه 0 میشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موقع برگشت برو دنبال خواهرت که باهم برگردین خونه🤣شاید دوباره اتیشش شعله ور شد

فکر نکنم نگاهم کنه پسر خیلی خوبی بود از طریق خاستگاری سنتی اومده بودن خونمون چون وضعیت مالیشم اون موقع خوب بود الان عالی شده مغازه موبایل فروشی داشت الان دو تا کرده شاسی بلند داشت الان کنارش موتور سنگین خریده ، کلا با اون زمانش خیلی فرق کرده ولی اون موقع هم همینقدر خوب بود 

جواب رد دادی اگر میخواستت باز پا فشاری میکرد پس ارزشش رو نداره

جواب رد ندادم من از خدام بود! 

بهم گفت : من قبلا تو دانشگاه فرهنگيان درس خوندم مختلط نبود و... با هیچ دختری تا الان دوستی و رابطه عاشقانه نداشتم دلم میخاد با دختری مثل خودم زندگیمو شروع کنم من احمقم گفتم من 3 ماه با یکی بودم... 

جواب رد ندادم من از خدام بود! بهم گفت : من قبلا تو دانشگاه فرهنگيان درس خوندم مختلط نبود و... با هیچ ...

ای بابا کاش نمیگفتی آخه سه ماه هم اونقدر نیست

حسرتشو نخور عزیزم ایشالا بهترینا قسمتت میشه گزینه مناسب دیگه ای سر راهت قرار میگیره

💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟
جواب رد ندادم من از خدام بود! بهم گفت : من قبلا تو دانشگاه فرهنگيان درس خوندم مختلط نبود و... با هیچ ...

شما کار بدی نکردی اگر اون آقا عاقل بود میفهمید که شما بسیار صادق هستی و آدم صادق قلب پاکی داره پس خودت رو سرزنش نکن و اینم بدون دلیلی نداره همسر آینده ات از رابطه یا روابط قبلیت بدونه.اون خاستگارت هم اگر درک و فهم داشت متوجه یک رنگ بودن و صادق بودنت میشد و پافشاری میکرد برا ازدواج.نه اینکه بره.پس ارزششو نداره فکر خودتو درگیرش کنی

بعدش رفت که رفت ن؟

مادرش زنگ زد هنوز تک تک کلماتش تو گوشمه گفت :

ما بابت اون روز که مزاحمتون شدیم معذرت میخوایم امیدوارم دخترتون خوشبخت بشه متاسفانه نظر پسر من منفی بود برای شما و دخترتون ارزوی موفقیت و خوشبختی داریم .