2777
2789

من توی خانواده پرجمعیت زندگی میکنم اصلا حریم خصوصی ندارم پولدار هم نیستیم  نمیدونین چقدر بهم سخت میگذره توی زندگی به هیچ جا نرسیدم چون هیچ حمایتی ازم نشد حتی نتونستم دانشگاه قبول شم چون اینقدر خونه شلوغ بود نتونستم بخونم الانم یک ادم بی مصرفم از بچه متنفرم و هیچ وقت بچه نمیارم  و وقتی میبینم توی فقر بچه دار میشن و این بچه ها در آینده قراره چقدر سختی بکشن دلم به حال بچه ها میسوزه کاش این جور مادر ها که اوضاع مالی خوبی ندارن بچه دار نشن ای خدا کی به این جور ادم ها عقل میدی😖😖😣😣

مهم نیست شرایط چطوره ببین بهترین کاری که توی این شرایط میتونی انجام بدی چیه 

حالا بخوای نخوای به دنیا اوردنت ببین خودت چیکار میتونی انجام بدی که خودتو نجات بدی

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه باردار نیستم😂یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️‍🩹️

دانشگاه پیام نور برو

خودت زندگی خودتو بساز

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درکت میکنم عزیز  خودمم کشیدم اینارو 

از قدیم بعضی ها که فقیر بودن بچه زیاد میاوردن تا نیروی کار باشه و کمک خرجشون‌ بشه و هنوزم توی بعضی خانواده ها میبینم بچه های بزرگتر خرج بقیه بچه های کوچیکتر رو میدن و به پدر و مادر کمک میکنن البته اینجور بچه هایی رسما زندگیشون نابود میشه اینقدر که باید به فکر بقیه باشن 

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
از رحمت خدا که نمیشه ناامید شد، قرارم نیس اون بچه ها شرایطشون مثل شما بشه

قرارم نیست بهتر باشه قرار نیست که از آسمون پول بباره باید خانواده پول داشته باشه تا بچه به یک موفقیتی برسه 

من دوست پسرم دقیقا تو همین شرایط بود سه تا خواهر و دو تا هم داداش داره ولی با این وجود که خونشون شلوغه 

درس خوند و حسابداری قبول شد الانم تو یه شرکت خصوصی کار میکنه 

واسه همین امیدتو از دست نده برو یه مهارت یاد بگیر اگه نمیتونی تمرکز کنی 

همه با درس خوندن به جایی نمیرسن این یه حقیقته

سلامتی هممه صلوات🗣

درکت میکنم عزیز خودمم کشیدم اینارو از قدیم بعضی ها که فقیر بودن بچه زیاد میاوردن تا نیروی کار باشه ...

قدیم اره توی کشاورزی کمک میخواستن بچه میاوردن اما حالا که کشاورزی دیگه نیست که

مث بابای احمق من که با اخلاق گوهش و پول کارگری که وقتی دلش میخاد میره دلش نمیخاد نمیره سر کار ۵ تا ...

۵تا بچه نخواست  ۵تا بچه شده 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣