2777
2789

بچه ها خلاصه دو تا تاپیک قبلمو میگم

من با یه پیج فیک که هنوز اینترنتم خوب بود به نامزدم که پسر خالم باشه پیام دادم قصد امتحان کردنشو داشتم اون فکر کرد دوست دخترشم مثل اینکه دختره خیلی دورش میپلکیده هنوز و... بعد اینترنتم قطع شد دیدم جوین شد روبیکا ادامه شو با یه شماره دیگه خواهرم از سر گرفتم

میگفت دور و بر من نیا و فلان گفت میخوای فیلم هارو بفرستم؟ تعجب کردم گفتم چه فیلمی ، بعد فیلم هارو فرستاد فیلم رابطه شون بود من نتونستم نگاه کنم

کلی دری وری گفت و تموم شد و فهمیدم یک سال و خورده ای که با من بوده تازه دختره ۴ ماهه رفته

هستید بقیشو بگم؟

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🫤

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

من بجات بودم بهش میگفتم فهمیدم رفتی خاستگاری کسی فیلماتو برا اون میفرستم ها

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

من خیلی حالم بد شد 

دیگه میخواستم تموم بشه همه چیز اولش قصد نداشتم دلیل اصلی رو به خانوادم بگم وقتی داشتم باهاشون حرف میزدم گفتم سازش نداریم محبت نیست تفاهم نیست و.... بابام رفت بیرون مامانم گفت دلیل اصلی شو بگو چیشده؟ همه چیز و گفتم مامان گفت بابات اومد خودش بهش بگو به بابام سر بسته گفتم 

به مامانم گفتم خودت کاملشو بگو

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

خلاصه جریان رو فهمیدین 

تماس گرفتن با خانواده خالم ، اول مامانم به خالم گفت ، خاله گفت نه توروخدا مگه میشه بعد یکسال خورده ای مامانم گفت تفاهم ندارن و فلان 

بعدش بابام زنگ زد به شوهر خالم همون حرفای مامانمو گفت که حرفشون دو تا نشه

شوهر خالم گفت اینجوری نمیشه ما فردا شب میایم خونتون 

۱۰ دقیقه نشد نامزدم زنگ زد 

نه سلامی نه چیزی گفت چیزایی که شنیدم راست بوده یا نه گفتم آره راست بوده بعد کلی حرف که دوست دارم و از این چرت و پرتا گفت میدونی چیه تو لیاقت نداری تو خوشی زده زیر دلت 

برگشته میگه تو پسر عموتو میخوای به همین خاطره که میخوای قید منو بزنی ( آخه پسر عموم خواستگار سمجم بود )

عصبی شدم گفتم دهنتو ببند کاری نکن رسوات کنم نتونی سرتو بلند کنی تو این شهر دهنش بسته شد