2777
2789

آدمایی که تو کوچه خیابون میبینیم و پوستشون خیلی مخملی و سفیده و معلومه که آرایش دارن چیا استفاده میکنن به نظرتون؟ 

خب کرم پودر که نمیشه برای کوچه خیابون و هر روز استفاده کرد و معمولا کرم پودرا اکثرا تناژ نود و زرد دارن 

من منظورم اوناییه که خیلی سفید مفیدن اکثرا هم تازه عروس هان یا اونایی که یه چند سالی از ازدواجشون گذشته 

واقعا دوست دارم بدونم اینا با چیا آرایش میکنن😂

کانسیلر اینام که اکثرا رنگ نود دارن ولی پوست اینا خیلیی سفید مخملیه مثل پوست بچه

لاااایک نکنننن😤

فککنم کلا پوستشون خیلی خوبه ی کرمم میزنن وگرنه پوستشون.خوبه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پوست خودشون خوبه

پوست خوب باشه هرچی بزنی عالی میشه

نزنی هم عالیه

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

آرایش رو نمیدونم والا چون اصلا بلد نیستم ولی یه سری راه های ساده میشناسم که ارزونه و به پوست کمک میکنه و اگر در کنار روتین باشه به احتمال زیاد جواب میده 

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲

بستگی ب پوست طرح داره

اما پوستتو فیشال بری

آبرسانی زیاد بکنی با ماسک و کرم و اینا

و پرایمر بزنی

بعدم یه مرطوب کننده رنگی یا ضدافتاب رنگی

بعدم پودر فیکس

تمومه

هلویی هلوووو

فککنم کلا پوستشون خیلی خوبه ی کرمم میزنن وگرنه پوستشون.خوبه

آخه پوستشونم خوب باشه ولی تو نگاه اول معلومه که کلی آرایش رو صورتشونه 

نمیدونم چجوری بگم 

مثلا ما تو دبیرستان یه معلمی داشتیم این هر روز صورتش برق میزد خیلی روشن بود صورتش خیلی پوستش خوب دیده می‌شد 

بعد این حامله شد بعد حاملگی دیگه آرایش نکرد، یدفعه دیدیم این صورتش چند درجه تیره بوده کلی لک رو صورتش داشته پوستش بد بوده 

نمیدونم چی میزد که همشونو کاور می‌کرد 

لاااایک نکنننن😤

می زنن گل من خب بیشتر ژنتیک

اما مراقبت های پوستی هم کمک می کنه

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست