2777
2789
عنوان

به نظرتون حق با کیه

154 بازدید | 25 پست

پسری که بهش علاقه دارم رو خواستم یه عکس بزارم پروفایلم گفتم بفرستم ببینم چی میگه قبلا گفته بود اشکال نداره عکس خودتو بزاری پروفایل اما دیشب گفت نزار گفتم چرا حرفت با اولا فرق کرده گفت نمیخام بزاری گفتم دستوری چرا میگی خب یه دلیل بگو نزارم میگه دستوره این من ادم لجبازیم اگر محدودم کنه کسی لجبازی میکنم ولی اگر با دلیل یچیزو. بهم بگه قبول میکنم بهم گفت چرا هی سوال میپرسی دوست ندارم بزاری بعد جواب نداد چند بار زنگ زدم بهش داد زد سرم که میگم با دوستام بیرونم زنگ نزن فردا زنگ میزنم بهش پیام دادم که انگار دوستات تو الویتن نه من ومن پخمه نیستم تحصیل کرده ام هر چیزی رو الکی قبول نمیکنم و اینا گفت برو بخواب گفتم خوابم نمیاد میخام تکلیفم روشن بشه گفت هرچی میگم نزار هی میگی لج میکنم گفتم اگر خواستم لج کنم عکسو برات نمیفرستادم نظر بدی بعدشم نزاشتمش گفت دیره گفتم هرجور میخای فکر کن بهش گفتم از رفتارت ناراحت شدم گفت ناراحت بمون تا درست بشه همش گیر میدی و پدرمو در اووردی واقعا من بهش گیر نمیدم فقط جاهایی که نباید بره رو به خاطر شرایط کاریش و سلامتی خودش محدود کردم تازه اون گوش نمیده گفت ناراحتیت برام مهم نیست و شب بخیر گفتم حداقل یه حرف خوبی بزن بهم گفت ولمون کن جان مادرت حق با کیه واقعا دیگه. نمیکشم اگر مشکل منم برم مشاوره

حتما خوشش نمیاد همه ببیننت

بقیه همه چیز از تقدیر بهشون رسید اما من حتی تقدیر هم از دربار غوث اعظم بهم رسید .منم ادنی غلام غوث اعظم .فقیرم بارگاه غوث اعظم. وسیله نیست ما را از دو عالم جز لطف و عطای غوث اعظم. غوث اعظم به من بی سر و سامان مدده قبله ایمان مدده کعبه دین مدده . امداد کن امداد کن از بند غم آزاد کن در دین و دنیا شاد کن یا غوث اعظم دستگیر.خاک بغدادت شود سرمه بیناییم پیر پیران مدده یا شه دستگیر مدده.غوث اعظم بنگر به حالم .الهی خیر گردانی به حق شاه جیلانی .🤲💚

مشکلل تویی که برای عکس پروفایل از یه نره خر پوشکی اجازه میگیری و نظر میخوای.. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما خوشش نمیاد همه ببیننت

من قبول کردم ولی بد میگه حرفشو میگه هرچی من میگم باید بدون اینکه دلیلی بخای قبول کنی واقعا من خانوادم محدودم نمیکردن و همیشه حد خودمو میدونستم 

مشکلل تویی که برای عکس پروفایل از یه نره خر پوشکی اجازه میگیری و نظر میخوای..

میخایم با هم ازدواج کنیم ینی داره رسمی میشه اگر خودم خودسر چیزی بزارم دعوا میشه کلا عقاید قوممون اینطوره 

اصلا ینی چی ک واس ی عکس پروفایل از اون نظر میخوای

بهش مربوط نیست!

مگر قرن ۱۹ میلادیه که نخواد کسی ببینتت

نمیخواد ببینتت بره زن زشت بگیره

خوشگل باشی همینه. دردسر داره

تویم قرار نیست خودتو قایم کنی یوقت به اقا برنخوره

منم مث تویم دقیقا. کسی حق نداره بهم دستور بده

ببین الان اگر اینطوری بهش رو بدی پس فردا به اندازه قد مانتوتم گیر میده. به رنگ رژتم گیر میده

عادتش نده

اصلا ینی چی ک واس ی عکس پروفایل از اون نظر میخوایبهش مربوط نیست!مگر قرن ۱۹ میلادیه که نخواد کسی ببین ...

دقیقا از همین میترسم من نمیتونم اینطور که میگه باشم واقعا. میگه چند تا آدم بد چشم شمارتو دارن دخیره میکنن عکستو گفتم قبلا هم میزاشتم که میگه الان میگم نزار واقعا نمیدونم چیکار کنم من۲۲سالمه این۲۲سال محدود نبودم الان محدود بشم چرا الان دوساله باهاش در ارتباطم عکس استوری میزارم فیلم میزارم حتی گوینده هستم از خودم فیلم میزارم میگه فیلم برا کارته عکس نزار پیام رسان ذخیر میکنن

میخایم با هم ازدواج کنیم ینی داره رسمی میشه اگر خودم خودسر چیزی بزارم دعوا میشه کلا عقاید قوممون این ...

همینارو جدی بگیررر. و حتما با مشاوره صحبت کن. یعنی گی حق نداشته باشی عکس پروف بزاری 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

عا دقیقا

والله 

همینارو جدی بگیررر. و حتما با مشاوره صحبت کن. یعنی گی حق نداشته باشی عکس پروف بزاری

اره واقعا باید برم مشاوره من خیلی آدم وسواسیم میترسم تغییر کنه هیچ وقت نمیتونم مثل دوستام با این قضیه کنار بیام که آقاییم غیرتیه این واقعا غیرت نیست مریضیه چون من عکسی که میزارم اصلا بد نیست فرهنگیم و عکسی که بخام در آینده دانشگاه یا گزینش بهم گیر بده نمیزارم

اره واقعا باید برم مشاوره من خیلی آدم وسواسیم میترسم تغییر کنه هیچ وقت نمیتونم مثل دوستام با این قضی ...

واس چی بری دکتر ینی چیییی دارم میگم مشکل از اوننننه خدااااااااااااااا

تو حق داری

تو داری درست میگی

تو تو تو! 

بخدا اگر حق بدی بهش حتی یذره میکشمت دختر🥰🥰🥰🥰

دقیقا از همین میترسم من نمیتونم اینطور که میگه باشم واقعا. میگه چند تا آدم بد چشم شمارتو دارن دخیره ...

به درک ذخیره کنن مگر میخواد چی بشه؟ خود ارضایی کنن با عکست؟ ینی چی این مریض بازیاااااا

اقا میشه کات کنی باهاش؟ بخدا من تجربه کردم اینا ادمو افسرده میکنن فرار کن

اره واقعا باید برم مشاوره من خیلی آدم وسواسیم میترسم تغییر کنه هیچ وقت نمیتونم مثل دوستام با این قضی ...

دقیقا از همین هکس پروف شروع میشه کوتاه بیای دیگه حتی برای رنگ جورابتم حق تقمیم گیری نداری. اینجا نرو اونجا نرو با  این نگرد خونه  مامانت نرو.تو مدرسه معلم و مدیر و هیچ مردی نباشه  تمام این چیزایی که اللن داری تجربه میکنی زنگ خطره ـنشون عشق نیست 

واس چی بری دکتر ینی چیییی دارم میگم مشکل از اوننننه خداااااااااااااااتو حق داریتو داری درست میگیتو ت ...

خدایی من آدمب نیستم گیر بدم اجی من بهش میگم نرو قهوه خونه اونجا عکس میگیرن ازت میفرستن گزینش اخه خیلی دشمن داره میگم میخای قلیون بکشی بشین خونتون گوش نمیده میگم با فلان دوستت دوست ندارم زیاد بگردی مدام باهاشه اخه پسره هر روز با یکیه بدم میاد اینطور باشه یا میگم زیاد قلیون نکش ریه هات مشکل پیدا میکنن میگه گیر میدی اخه اگر اینا گیره من چیکار کنم ...من واقعا درسته محدود نبودم ولی خدا شاهده هیچ عکس بدی نزاشتم پروفایل هیچ وقت 🥺❤️