2777
2789

وقتی بفهمه بدم از یه شوخی میاد دیگه تا ۳ روز هی تکرارش میکنه تا یه دعوای بزرگ راه نندازم ولکن نیست 

مثلا چند روز پیش از صب تا عصر بیرون بودم وقتی اومدم کلا فشارم افتاده بود غذام نخورده بودم هوا هم گرم عرق کرده بودم 

وقتی رسیدم انقد خستم بود و سر درد داشتم غذا خوردم افتادم رو  تخت خوابم برد 

بعد نامزدم گفت حموم نرفتی گفتم خیلی خستم بود اصن توان نداشتم 

الان از اون روز هی به شوخی میگه دختر کثیف از این مدل حرفا 

بعدم هر هر میخنده 😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم همینه 

فکر میکنه خیلی خوشنمکه 

حتما باید یع دعوای بزرگ بشه تا تموم کنخ

یه گره بزرگ تو زندگیمه ممنون میشم دعا کنین حل بشه چون تنها راهش معجزه خداست 💛مرسی مهربونا معجزه کررررد 😍

درستش کن وگرنه به مرور عصبیت میکنه این مدل ادمها جزو ترولهای (خراب کننده اعصاب)عصبی کننده هستن

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

منم دیدم از این مدل ادما خیلی احساس بامزه بودن دارن ولی به شدت رو مخ و نچسب میشن

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر