2777
2789

الان چن وقته از ازدواجتون میگذره

به مشکلاتی برخوردین بخاطر تفاوت سن؟

اینکه فاصله سنی همسرتون و بچه ها زیاده اذیت نمیشین؟

رنگین کمان پاداش کسانی است که تا آخر زیر باران باشند...☔️🌈🌧

مامانم و بابام

مشکلی ندارن

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من و شوهرم فقط ۵ ماه تفاوت سنی داریم وقتی سن شوهر حداقل ۵ سال بیشتر باشه بهتره چون واقعا عقل مرد دیر ب کار میفته مرد پخته بهتره. شوهر من تا موقعی ک فهمید چند چنده منو پیر کرد...

هیچ اجنبی دلش برای ایران نمی سوزه ....

منو شوهرم ۱۴سال ... اوایل خیلی اختلاف داشتیم خیلی گیر بود مثل بچه باهام برخورد می‌کرد اما الان بعد س ...

راضی هستی؟ رفتارش با بچه هاتون خوبه؟

الان چن سالشونه؟ شما چن سالته؟ اینکه فاصله سنی ت با بابات زیاده بد نیس؟

الان سنشون ۴۴ و ۵۴ 

من خودم ۲۱ 

نه والا ما هیچ مشکلی نداربم از اختلاف سنی 

تا حالا بین این همه مشکل هیچوقت سن برامون مشکل ساز نبوده

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

مامان و بابام کار خیلی اشتباهیه حرف هیچ کدوم تو گوش اون یکی نمیره   یه جوریه ک میترسیم کنار هم باشن حرف بزنن دعواشون بشه همش تو جنگ و دعوا بزرگ شدیم  اشتباه محضهههه بابام هم مارو درک نمیکنه چون اختلاف سنیمون زیاده

الان سنشون ۴۴ و ۵۴ من خودم ۲۱ نه والا ما هیچ مشکلی نداربم از اختلاف سنی تا حالا بین این همه مشکل هیچ ...

مرسی فداتشم🩷 از نظر ظاهری چی ؟ چون یکی از ترسای اون اینه که پیر بشه و من جوون باشم دل زده شم

بنظرت تو سن بالا ب چشم میاد اصلا؟