2777
2789
عنوان

راهنماییم کنید لطفا🥲

71 بازدید | 12 پست

سلام دوستان؛ من یه راهنمایی میخوام ازتون🥲 من به مدت پنج ماه ک رل زدم و خیلی طرف دوست دارم ... اما متاسفانه حس میکنم اون بهم حس نداره با اینکه هی میگه نه بخدا دوست دارم و حتی یک بار گریه هم کرد جلوم. ما از هم دور هستیم، بخاطر کارش یه شهر دیگس اما هر دوماهی میاد اینجا پیش من و خانوادش. چیکار کنم رابطمون بهتر بشه؟ چون ما همش دعوا داریم البته من دعوا رو شروع میکنم، اما بعضی رفتار هاش بده ... 

نمیدونم چیکار کنم🥲 و اینکه میگه من میخوام بیام خواستگاری اما الان شرایط ندارم و خانواده اینجورین و فلان ... چیکار کنم🤦🏻‍♀️ بهم راه کار بدین! 

میشه بپرسم چه راهکاری عزیزم 

کمتر برای هم چالش درست کنید 

بیشتر همو بشناسید و بدون دوست داشتن به عمل نه زبون 

اینکه گریه کنه بگه دوست دارم کافی نیست. سعی کنید ایده آل همو بسازید و این فقط با گذشت زمان و سواد درست رابطه میسر 

میشه بپرسم چه راهکاری عزیزم کمتر برای هم چالش درست کنید بیشتر همو بشناسید و بدون دوست داشتن به عمل ن ...

راهکار برای اینکه رابطمون بهتر بشه، علاقش بیشتر بشه بهم ... 

تقریبا میشناسمش. کل دوستاش سعی سعی دارن بهم نزدیک بشن هی میگن که اون ب دردت نمیخوره ما میدونیم تو همیشه خوبی اون مقصره! به حرفاشون اهمیت نمیدم واقعا ‌.... منظورتون از ایده آل هم چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راهکار برای اینکه رابطمون بهتر بشه، علاقش بیشتر بشه بهم ... تقریبا میشناسمش. کل دوستاش سعی سعی دارن ...

دوستاش شماره تو دارن ؟

خدایا چرا اینقدر رابطه هاتون پهن محافل 

ایده آل رفتاری و شخصیتی باید سواد رابطه داشته باشی و بفهمی چطوری مدیریت کنی 

اینکه از هم دورید این موضوع سخت تر کرده میفهمم 

وقت داشتم جواب تو میدم عزیزم 

چه دلیلی داره اسرار برای خاستگاری 

وقتی احساس میکنی شرایط رو نداره یا می پیچونه 

یکی اینکه از هم دورید سردی میاره یکی گیر دادن برای خواستگاری 

وقتی طرف رو بارفتار و حرفات آزار میدی از خودت فراریش میدی 

چرا جوری رفتار نمیکنی که او ن ترس از دادن تورو داشته باشه 

کمی ازش فاصله بگیر بزار اون بیاد طرفت 

اگر میخوای بدونی که دوست داره یا قستش ازدواج

کمی تو دار باش سیاست داشته باشه 

دوستاش شماره تو دارن ؟خدایا چرا اینقدر رابطه هاتون پهن محافل ایده آل رفتاری و شخصیتی باید سواد رابطه ...

شمارمو که ندارن، پیجمو پیدا کردن عزیزم. باشه عزیزم

مرسی که گفتی عزیزم .... سیاست از چ نظر؟

سیاست از نظر اینکه کمتر زنگ بزن کمتر پیام بده 

پیاماشو دیر جواب بده 

بزار فکرش بیاد سمتت بزار فکرش درگیرت بشه 

مثل همین فکرا که تورو دگیر خودش کرده

آدما وقتی از کسی مطمعن میشن رفتارشون کمی تعقیر میکنه 

امتحان کن کافی یه چند روز خودت رو کنترول کنی 

من همیشه همین کارو کردم و همیشه جواب گرفت 

گوشی دستمه زنگ میخوره جواب نمیدم 

پیام دیر جواب میدم 

و نسیت به رفتارش بی توجهی میکنم

درسته که گاهی از خیلی کارش یا حرفاش شاکی میشم ولی بی توجهی من تحریکش میکنه 

مرد ر و همیشه باید تحریک کرد چون شدیدن حسود و شکاک هستن و با این دوتا حسشون باید بازی کرد 🥴🥴

سیاست از نظر اینکه کمتر زنگ بزن کمتر پیام بده پیاماشو دیر جواب بده بزار فکرش بیاد سمتت بزار فکرش درگ ...

من گاهی این کار انجام میدم اما سریع گارد میگیره میگ تو منو دوس نداری و داری بهم خیانت میکنی

من گاهی این کار انجام میدم اما سریع گارد میگیره میگ تو منو دوس نداری و داری بهم خیانت میکنی

بزار بگه اگر تورو میخواد باید مال خود کنه 

با حلو حلو دهن شیرین نمیشه 

باید خودشو عشقش رو بهت ثابت کنه تا تو هم برای داشتنش بجنگی 

این مهمه که خودت میدونی دوسش داری و خیانت نمیکنی 

و هیچ ترسی از این نظر نداشته باش محکم باش 

از الان باید اینو بدونه که برات ارزش قائل باشه برای داشتنت بجنگه باید بدونه که راهت نمتونه تورو به دست بیار