2777
2789
وابستگی بدی داره وقتی فشار درسی خیلی زیاد میشه مجبور میشم ولی الان خیلی کمتر شده

افرین پس مدیریت استرس یاد بگیر 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

ادمی که متاهله چه دلیلی داره همچین فیلمایی ببینه

یعنی فیلمه لذتش براش بیشتر از تجربه واقعیه؟؟؟

بنظرم همین میتونه استارت خیانتو بزنه کم کم

بیخیالش نشو نذار این چیزا عادی بشه بینتون و خودتم نشون نده که این یچیز نرماله

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متاسفانه بیشتر اقایون میبینن

ولی چیزی که بده و اشتباهه ، اشتباهه حتی اگه همه نگاه کنن

همین فیلم دیدن هزار تا فانتزی و تنوع طلبی برای مرد به وجود میاره و جوری میشه که کلی ایراد تو زنش میبینه و خیانت میکنه

و جدی باید مقابلش ایستاد

-تعلیق

وقتی کلا پیشته چجوری وقت میکنه ببینه؟ من شوهرم اوایل عقدمون خب دور بودیم از هم دیدم توسرچاش هست، ازش ...

رابطمون سرد شده ،بخاطر کاراش دروغاش و هزار دلیل دیگه ،معمولا جدا میخوابیم چون تا یچیز میشه جاشو برمیداره میره اتاق دیگه میخابه

من با کسی ارتباط ندارم برای همین نمیتونم این رو درک کنم

دقیقا این رو بعد از رابطه متوجه میشین 

که با طرف مقابلتون نمی‌تونید هیچ لذتی ببرین

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

ببین کسی که درخواست دادی گو ه بکشن سر تا پا تو پیرمرد هول،هرزه بی خاصیت،ر‌وانی مریض اسم خودت رو میزاری آدم؟بی وجود پست 

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

رابطمون سرد شده ،بخاطر کاراش دروغاش و هزار دلیل دیگه ،معمولا جدا میخوابیم چون تا یچیز میشه جاشو برمی ...

وا ببخشیدا ولی مگه دختر بچس قهرکنه جاشو جابجا کنه؟ 

اصولا خانوما قهرمیکنن جدا میخوابن که😕😕😕😕

میگن همه مرد ها میبینن 

ولی به عنوان کسی که باباش معتاد اینجور فیلم ها بود، خیلی آسیب دیدم، اصلانم برام عادی نمیشه و نخواهد شد، رابطه مامان بابام به حدی سرد شد که من تو این چند سال که از خدا عمر گرفتم یبار حس نکردم اینا زن و شوهرن، بیشتر حس دوتا همخونه رو بهم دادن، بی غیرتی میاره.... ضمنا کسی که معتاد این فیلم ها میشه سیستم طبیعی بدنشو تغییر میده و دیگه با رابطه طبیعی راضی نمیشه، در کنار همه اینا وقتی مدت زیادی خودشو با این چیزا راضی کنه دیگه فیلم یه رابطه عادی سیرابش نمیکنه و میفته دنبال فانتزی های عجیب، من دیگه کوه تجربه ام تو این مورد 

وابستگی بدی داره وقتی فشار درسی خیلی زیاد میشه مجبور میشم ولی الان خیلی کمتر شده

اره منم قبلا وقتی استرسی میشدم یا عصبانی وقتی نادیدم میگرفت ،به خیال خودم تلافی میکنم ولی فورن بعدش این حال خودم بود ک داغون میشد

میبینه از اولم میدید قبل از ازدواج مون هم نگاه می‌کرده خودش می‌گفت الانم یه کانال دارن با رفیقاشون یکسره توش فیلم سوپر میفرستن برای هم تازه به منم پیشنهاد میده با هم نگاه کنیم ولی من خوشم نمیاد چون اعتقاد داره وقتی فیلم ببینیم داغ‌تر میشیم 

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊

هرکی میخواد بگه من مرد هستم اصلا مهم نیست

واقعیت اینه اکثر مرد ها میبینن 

من خودم همسرم به این موضوع اعتیاد داره و هر راهی رفتم فایده نداشته 

خیلی رنج میکشم خیلی

با اینکه بهترین و داغ ترین رابطه رو داریم اما باز سمت این فیلم های اشغال میره

انقد رنج دیدم ک یه روز اگر به مقامی برسم ک بتونم یه کار انجام بدم اونم اینه دره این صنعت رو تخته کنم

خوبی

نظامیا دارن میجنگن بعد توئه خاله زنک تو همچین تاپیکی خوبی میگی به تو ربطی نداره

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱