2777
2789

من ۷ سال بایکی هستم بخاطر شرایطش نتونست بیاد خواستگاری بعد الان چندماهی رفته سرکار باحقوقش واسم نشون خواستگاری خرید داده ب خودم هرماهم حقوقش میده بهم میگ طلاهای نامزدیو عقد بخر تا قراداد کاریم درست شه بیام خواستگاریت ولی خواهرا حالا متوجه شدن ک بهم پول میده باهاش دعوا کردن یکی نیست بگه به شماها چه ربطی داره پول خودشه شاید بخاد بندازه تو جوب خیلی ناراحتم اصن فکرم درگیره

کاسه های داغ تر از آش

اینجاست که میفهمی این مرد مرد زندگیه یا نه

از برخوردش با فضولای زندگی ددس بگیر حتما

ببین تو کدوم گروه میره

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به به چه خواهر شوهر هایی از همین اول.

بگو برای اینکه اونا هم ناراحت نشن یکم رسمی شه بهتره با خانواده بیاد خواستگاری رسما دیگه اونا هم کمتر دخالت میکنن

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨
کاسه های داغ تر از آشاینجاست که میفهمی این مرد مرد زندگیه یا نهاز برخوردش با فضولای زندگی ددس بگیر ح ...

محلشون نمیزاره اصلا بهشونم گفته دلم میخاد ولی ازاینکه خواهراش انقد دخالت میکنن حالم بد میشه

چرا حق دارن خب دارم چیزایی رو واسش میخرم که یروزی قراره بره خواستگاری یه دختری نیازشه حالا منم نشد ی ...

خب اونا شما رو نمیشناسن و اعتماد ندارن 

بعدم این اقا خودش چرا پول جمع نمیکنه؟

چرا مگ چی خواستم

شما الان هیچ نسبتی نداری ۱۰۰ درصدم معلوم نیس باهم اوکی شین اون باید عقل داشته باشه پولشو نده اون عقل نداره لاقل شما نگیر فردا روز یه خواستگار بهتر بیاد اونوقت چی منم دوس بودم با شوهرم ولی یه ریالشم نمیگرفتم برنامه ریزی میکردیم ولی تو کارت خودش میریخت  

خوب اونها ذات و تئاتر شما رو نمی بینن که، فکر میکنن میخوای بتیغیش، خودت جای اونا بودی چیکار میکردی

خب وقتی میدونن ما ۷ سال باهمیمم بخاطر شرایط خودشو خانوادش نتونست بیاد جلو و اینک میدونن من ۷ سال پای برادرشون وایسادم چه تیغیدنی