من ۷ سال بایکی هستم بخاطر شرایطش نتونست بیاد خواستگاری بعد الان چندماهی رفته سرکار باحقوقش واسم نشون خواستگاری خرید داده ب خودم هرماهم حقوقش میده بهم میگ طلاهای نامزدیو عقد بخر تا قراداد کاریم درست شه بیام خواستگاریت ولی خواهرا حالا متوجه شدن ک بهم پول میده باهاش دعوا کردن یکی نیست بگه به شماها چه ربطی داره پول خودشه شاید بخاد بندازه تو جوب خیلی ناراحتم اصن فکرم درگیره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بگو برای اینکه اونا هم ناراحت نشن یکم رسمی شه بهتره با خانواده بیاد خواستگاری رسما دیگه اونا هم کمتر دخالت میکنن
می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت میشود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب میکنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨
شما الان هیچ نسبتی نداری ۱۰۰ درصدم معلوم نیس باهم اوکی شین اون باید عقل داشته باشه پولشو نده اون عقل نداره لاقل شما نگیر فردا روز یه خواستگار بهتر بیاد اونوقت چی منم دوس بودم با شوهرم ولی یه ریالشم نمیگرفتم برنامه ریزی میکردیم ولی تو کارت خودش میریخت