2777
2789

خدایی خندم میاد 🤣🤣🤣 بابا هر کی دوست داره ازدواج میکنه یکی تو سن کم یکی تو سن بالا یکیم دوست نداره اصلا نمیکنه اخه منه انسان کی باشم که تایین کنم وای تا این سن حتما ازدواح کن بفکر باش یا وای ازین سن بگذره میترشی و فلان😂😂دست بردارید خدایی مغزتون پوسیدست درست دیگه نشرش ندید به بقیه

دلم میسوزه برای بعضیا که نمیتونن شگفتی و شرایط مختلف زندگی رو ببینن این زندگی پر از درِ جدیده پر از موقعیت های جدیده برای رشد شخصی برای خوشحال بودن برای پیشرفت اونوقت بعضیا تو شوهر خلاصش کردن😂 هر آدمی داستان زندگی خودش رو داره ما مگه رباتیم بزرگ شیم عین ربات اول مدرسه بعد دانشگاه بعد ازدواج بعد بچه!!! هر کسی اختیار کامل داره که به دلخواهش بعضی ها رو انجام ندع اصلا مگه شرایط زندگی همه یکسانه!! متاسفانه توی کشور ما همش ازین واژه ی دیر استفاده میشه وای زود درستو بخون برو دانشگاه تا دیر نشده وای زود شوهر کن تا دیر نشده بابا از مسیر لذت ببر دختر خوب!!! دیرِ چی مگه دانشگاه فزار میکنه مگه شوهر فرار میکنه مگه ی موقعیت خاص فرار میکنه عشق کنید اول از همه با خودتون تا اول عاشق خودتون نباشید هیچ ازدواج موفقی هم درکار نیست هیچ شریک زندگی درستی سراغ شما نمیاد اینقدر له له نزنید برای چیزی.

بله حرفتون درسته

ولی اگر کسی میگه نکنید سن کم

چون واقعا چشیده آدم اونقدر وقت نداره در زندگی که هرچیزی رو تجربه کنه! باید از تجربیات بقیه هم استفاده کنه!!!

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بنظر من ازدواج تو سن کم رو واقعا والدین نباید اجازه بدن..چون اکثرا نه..همشون هیجانی تصمیم میگیرن و من بار ها و بار ها به چشم دیدم که پشیمون میشن و جالبه همشون هم بعدا میگن ما بچه بودیم شما چرا چیزی نگفتید..

قربون دهنت 

باز یکی اینو گفت 

واقعا نمیفهمم دنیا پر از چیزای جدید برای دیدن و یاد گرفتنه 

من نمیدونم چرا اینا آنقدر بزای همه چی عجله دارن 😐😂 

من هیچ وقت متوجهشون نمیشم هیچ وقت 

اون دل هایی که شاد میکنی،اون مهربونی هایی که پخش میکنی...میشه همون عجب شانسی آوردم های زندگیت... 🌷

حرفات کاملا درسته و من قبول دارم 

ولی ازدواج هم یه سنی دارع 

انسان کلا طوریه که از یه سنی به بعد احتیاج به یه همدم داره 

نمیتونه تمها بمونه بخاطر هممیه میگن تا دیر نشده ازدواج کنید

که البته من خودمم اصن دوست ندارم ازدواج کنم چون چالش های زیادی داره

خب بنظر من ازدواج تو سن کم رو واقعا والدین نباید اجازه بدن..چون اکثرا نه..همشون هیجانی تصمیم میگیرن ...

بله عزیزم من هم موافق نیستم ولی چیزیه که ی عده انجامش میدن با حرص خوردن ما هم درست نمیشه🤝🏼

با همش موافقم جز سن کمش،شاید یکی صرفا تو این مسئله تجریه داره و داره تجربشو به اشتراک میزاره،همیشه نظر دادن فضولی نیس برداشت بد نکن.

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

من به نظرم اینجور آدما که از سن پایین همه چی براشون دیر میشه و به شدت تو هر زمینه ای عجله دارن، نمیتونن از زندگی لذت ببرن، وقتی میبینن کسی میدونه با زندگیش داره چکار میکنه و لذت میبره، با چرت و پرتاشون میخوان به طرف انرژی منفی بدن و زندگیشو مثل زندگی خودشون خراب کنن

حرفات کاملا درسته و من قبول دارم ولی ازدواج هم یه سنی دارع انسان کلا طوریه که از یه سنی به بعد احتیا ...

بله کاملا انتخابیه 

من هر انتخابی بکنم به ی جایی میرسه که پشیمون شم چه بخوام مجرد بمونم چه ازدواج کنم به ی تنگناهایی برخورد میکنم که میگم ای کاش تا الان ازدواج کرده بودم یا ایکاش مجرد بودم این چیزیه که سراغ همه میاد دلیل بر بی ارزش بودن ما نمیشه ما انسانیم انتخاب میکنیم و زمین میخوریم و دوباره بلند میشیم

من اصلا کی باشم که بگم فلان بشه ادم ازدواجش باید اینجوری باشه و اینا، ولی بعضیا واقعا یکی از موفقیتای خیلی گنده ی دخترارو شوهر کردن میبینن، اخه یعنی چی؟ هرکیو میبینی یه اتفاق خوبی افتاده میگه ایشالا عروسیت

خب بگو ایشالا فارغ التحصیلیت، ایشالا خوشبخت شدنت، ایشالا موفقیتت، ایشالا شادیت و............. 

یعنی هرکسی منو تو عروسی میدید میگفت ایشالا عروس شدنت

فقط ینفر بهم گفت ایشالا دکترشدنت 

بابا بسه ادم احساس میکنه اگه فقط شوهر کنه برنده شده تو زندگیش 

حرفات کاملا درسته و من قبول دارم ولی ازدواج هم یه سنی دارع انسان کلا طوریه که از یه سنی به بعد احتیا ...

ددرسته، ولی اخه چی دیر بشه یعنی ازدواج توی 60سالگی با یه ادم درست خیلی بهتر از ازدواج توی 20/30سالگی با یه ادم اشتباهه

باید عشق و قسمتت بیاد سرراهت ولی جوری نشون میدن که یعنی بدو فقط ازدواج کن با هرکی شد تا دیرت نشده

بخدا اگه این کارا دل بخواهی بود الان مردم این همه استرس و نگرانیو مریضی نداشتن 

آی دخترتو زود شوهر بده میترشه آی فلان سمت ما هر چی لول پایینه تو سن کم دخترشو شوهر داده ترسیده بمونه رو دستش با اولین خاستگار بچشو رد کرده رفته بعد یه عمر دستمال میبنده به سرش که آی چه بلایی سر بچم اومد آی شوهرش معتاده آی خیانت کرده 

اگرم میخواهیین ازدواج کنین با شناخت و چشم باز انتخاب کنین