2777
2789

مدرک خریدن ندیدم والا

ولی دانشگاه پولی دیدم پول میدی قبول میکنن

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیر ،همچین چیزی فقط تو فیلما هست واقعیت ندارن گلم

پسرعمم نصف مدرک های تحصیلیشو خرید

مطلع نیستم چجوری

- ز غوغای جهان فارغ -  ‌‌        ‌                            ‌‌        ‌‌      نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 

عزیزم مدرک جعلی بهت میدن ولی اگر یکی پیگیر بشه میفهمن قلابیه چون توی سیستم وزرارت علوم و اون دانشگاه ثبت نشده 

وگرنه توی همین میدون انقلاب هست که پول میگیرن و بهت مدرک میفروشن 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

پسرعمم نصف مدرک های تحصیلیشو خریدمطلع نیستم چجوری

مدرک نخرید نمره خرید و بعدش مدرکو براش صادر کردن.

حالا یا خود نمره رو خریده یا سوالات امتحان رو.

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

خریدنش اهمیتی نداره و میشه!! دیوار پر از آگهی هستش...

مهم اینه ازشون یه نسخه آزمایشی بگیرید، برای هر مرجعی که میخواید ببرید و استفاده کنید،  ببینید قابل پذیرش هست یا نه؟

مثلا برای استخدامی فرمالیته خوبه، اما برای ثبت شرکت‌ها و انجام کارهای اون اعتباری نداره!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

خریدنش اهمیتی نداره و میشه!! دیوار پر از آگهی هستش...مهم اینه ازشون یه نسخه آزمایشی بگیرید، برای هر ...

از چند تا جا پرسیدم اصلا کسی درست جواب نمیده 

همشون فقط اولش پول میگیرن و بعد میگن کار رو انجام میدیم که معلوم نیست فتوشاپ باشه خیلیا هم میگن استعلام داره استعلام مثلا برای دو ساعته دو روزه بعد دیگه کار نمیکنه و نمیشه اعتماد کرد برای همین اومدم بپرسم کسی آشنایی داره که واقعا براش انجام داده باشن

من رفتم دانشگاه تهران شمال به این امید که قبول بشم سه جلسه نرفتم سر کلاسش منو انداخت

بستگی داره گلم،مثلا هر ازادی ام راحت نمیگیره.شهرای کوچیک بهتره.

مثلا ما شهرمون ازادش راه میاد.

بستگی داره گلم،مثلا هر ازادی ام راحت نمیگیره.شهرای کوچیک بهتره.مثلا ما شهرمون ازادش راه میاد.

چه شهری هستید ؟ دانشگاه آزادش اینجوریم قبول میکنه که پول بدم پاس کنه؟

چه شهری هستید ؟ دانشگاه آزادش اینجوریم قبول میکنه که پول بدم پاس کنه؟

اهواز.

پسرعمم چون مورکو برای کارش میاد باهاش راه اومدن و سوالارو بهش میدادن.