یه فیلم خیلی جذاب کره ای تو مایه های مثلا انگل یا دفترچه خاطرات قاتل
☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیکها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریدهام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیکها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا
تماس خوبه جناییه و فانتزی پارک شین هه توش بازی کردهخلاصشم فک کن یکی از تلفن بهت از گذشته زنگ بزنه
عه چه جالب
فیلمای جنایی کره عالین خداییش
راستی الان کاربریت رو دیدم یادم اومد یبار با هم دعوا کردیم ولی یادم نمیاد سر چی😂❤️
موش که معرکست یعنی واقعا دلم میخواد کل خاطراتن باهاش پاک شده دوباره ببینم
مموریست هم فوق العادست که واقعا تا لحظه آخر نمیدونی چی پیش میاد
اون روز هم کیمیای روح رو تموم کردم بد نبود خوب بود
«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️🩹»
موش که معرکست یعنی واقعا دلم میخواد کل خاطراتن باهاش پاک شده دوباره ببینم مموریست هم فوق العادست که ...
مرسی عشقم
همشون جنایی ان؟
کیمیای روح هم سریاله درسته؟
مرسی عشقمهمشون جنایی ان؟کیمیای روح هم سریاله درسته؟
موش و مموریست جناییه از اون درجه یکا یعنی بعدش میای دعا به جونم میکنی😂😅🤦🏻♀️
ولی کیمیای روح قدیمیه خیلی بدرد نمیخوره فعلا همون دوتا رو ببین
«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️🩹»
موش و مموریست جناییه از اون درجه یکا یعنی بعدش میای دعا به جونم میکنی😂😅🤦🏻♀️ولی کیمیای روح قدیم ...
دمت گررررررم واقعا برم ببینم
میخوای منم ۲ تا سریال بهت معرفی کنم کف و خون قاطی کنی از بس قشنگن؟😁