2777
2789
عنوان

دوستم بهم کادو نمیده

127 بازدید | 9 پست

سلام خخسته نباشید دوستان.

من ابان ماه تولد یکی از هم باشگاهی هام بود و خیلی هم دوستش دارم خیلی دختر خوبیه حالا جدا از این چیزا من براش کادو خودم نتونستم برم بیرون بخرم پول دادم یکی از رفقا براش گرفت یه گردنبند خونی داد من منم رفتم بهش کادو دادم.از ابان ماه تا اسفند که تولد من بود خیلی نرفتم سالن چند ماه تولدمم اخر اسفنده نشد برم کلا همه جا تعطیله.الان که دیگه دوباره میخوام برم سالن نمیدونم چحوری بهش  بگم که فلانی کادو تولد من چیشد؟دوستای خودمم براشون کادو گرفتم اونا برام کاری نکردن و بماند که چقدر ناراحتم.حالا به این یکی که ابان تولدش بوده و من اسفند چی  بگم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چی بگم خواهر که دوستای صمیمیم که وقتی تولدشون بود کل شهر رو میگشتم تا یچیز عالی پیدا کنم براشون

تولدمو یادشون نبود اصلا،‌ حتی دوشب قبل تولدم که رفتیم بیرون اشاره هم کردم ولی انگار نه انگار

الان باهاشون دیگه صمیمی نیستم البته

شماهم انتظار نداشته باش از کسی به نظرم که بعدش اگه جبران نکرد ناراحت بشی، هرچه کنی به خود کنی

ولی انگار زیادم صمیمی نبودین..

- ز غوغای جهان فارغ -  ‌‌        ‌                            ‌‌        ‌‌      نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 

مثل دوستای منن،فقط دست بگیر دارن دست بده ندارن.دیگه برا کسی کادو نخر،هرکس هرچقد بهت اهمیت داد تو هم همونقد اهمیت بده

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐